0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bdk Parfums Pas Ce Soir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

BDK Parfums Pas Ce Soir Парфумована вода
247 грн
BDK Parfums Pas Ce Soir Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

BDK Parfums Pas Ce Soir - насолода жіночих обіцянок.

Модний трендовий парфумерний будинок BDK Parfums , народжений у Парижі, презентує неймовірно жіночну композицію Pas Ce Soir , що створює навколо вас ауру безтурботно щасливого літа та юності, які триватимуть вічно! Квіткова парфумована вода прикрашена акордами фруктів та цитрусів, свіжих прянощів та солодощів, а ще – нагрітого сонцем дерева. Вона захоплює запаморочливим шлейфом та чудовою стійкістю, що нечасто зустрічається у легких весняно-літніх композиціях.

Прекрасний вибір для романтичного образу чи стилю very feminine, для побачення чи світського виходу вдень. Аромат, як і більшість продукції бренду, адресований сучасним молодим красуням, а також усім жінкам, на чиєму календарі весна - незалежно від віку.

Історія аромату

 

Нечасто зустрінеш парфум із таким високим рейтингом, виставленим йому спільнотою шанувальників парфумерії. Але Pas Ce Soir саме такий: не закохатися з перших секунд і назавжди просто неможливо!

Творець бренду, молодий та амбітний парфумер із Парижа Девід Бенедек, представив цю композицію серед своєї дебютної колекції у 2016 році. Він присвятив її прекрасним парижанкам - найчарівнішим жінкам на світі, і дав парюмованій воді поетичну назву "Не сьогодні!" - як символ жіночих обіцянок, настільки ж прекрасних і солодких, як і ефемерних.

Саме таке звучання парфуму - звабливого та дуже "французького" за своїм стилем і духом - недарма він натхненний способом життя та звичками цього міста, де балом править Краса!

Якщо ви шукаєте саме такий аромат, який багаторазово посилить ваш жіночий шарм, рекомендуємо купити BDK Parfums Pas Ce Soir - в Україні це легко зробити в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду. Ви не сплутаєте ці флакони ні з чим: скляні фіали увінчані кришками у вигляді бані "храму мод" - палацу Гран-Пале, де проводиться безліч показів кращих кутюр'є, і куди прагнуть потрапити найчарівніші жінки планети.

 

У хмаринці Pas Ce Soir ви просто чарівні!

Радість, позитив, сонячний колір та море квітів – все, що потрібно для щастя, є в цьому ароматі! Він добрий і на весняному вітерці, і літню спеку: м'який, ніжний, делікатний і такий солодкий!

Композиція відкривається вибуховим та темпераментним акордом імбиру, чорного перцю та мандарину. Тема фруктів продовжена ароматом айви - вишуканим, кислувато-терпким, чарівним! Він гармонійно доповнений у "серце" парфуму трепетним дуетом солодких квітів апельсинових дерев та пелюсток хвилюючого марроканського жасмину.

Фінальний акорд виконаний чарівністю кашмерану - обволікаючим і дуже затишним, доповненим сонячним дерев'яним бурштином і чуттєвим східним акцентом почув.

Якщо ви хочете зібрати величезний букет компліментів – вам, безумовно, варто купити BDK Parfums Pas Ce Soir – він закохує в себе з перших миттєвостей!