0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Roberto Cavalli Florence Amber

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Roberto Cavalli Florence Amber Парфумована вода
Немає у наявності
Roberto Cavalli Florence Amber Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Roberto Cavalli Florence Amber - магія квіткового шипру

 

Він зачарує вас з перших миттєвостей – яскравий та смачний, насичений та солодкий, густий та неймовірно гармонійний аромат Roberto Cavalli Florence Amber! Він звучить зі спокійною грацією, жіночно й принадно, він спокушає і захоплює, змушуючи чоловіків обертатися слідом за таким досконалим поєднанням деревних і медових, цитрусових і фруктових, квіткових і фужерних, чутливих і бальзамічних акордів.

Це винятково гарний квітково-шипровий парфум, завдяки якому ви буквально насолоджуватиметеся компліментами, які водоспадом проллються на володарку настільки спокусливого аромату.

Ви будете вражені його стійкістю і абсолютно підкорені красивим, теплим, принадним шлейфом, в який можна завернутися в прохолодний день, немов у легкий кашеміровий шарф.

Трохи історії

 

Творцем цього прекрасного твору стала талановита Марі Саламань (Marie Salamagne), відома такими бестселерами як Aura Mugler, Luna Nina Ricci, So Elixir Yves Rocher та Black Opium Yves Saint Laurent.

Початок колекції Florence було покладено у 2017 році, коли вийшов однойменний парфум «Флоренс». Через два роки з'явилася пара запаморочливих фланкерів: романтичного Blossom і чуттєвого, що хвилює Amber .

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, виконаних під богемський кришталь – справжній витвір мистецтва! Флакони колекції відрізняються відтінками їх чарівного вмісту і є цілою гамою проявів жіночності.

Купити Roberto Cavalli Florence Amber в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, започаткованого яскравими та самобутнім дизайнером Роберто Каваллі у 1972 році. Марка вже багато років є втіленням феєричного, експресивного італійського стилю та знайшла шанувальників у всьому світі.

 

Медово-пачульова насолода.

Твір розкриє вам свої обійми іскристими цитрусовими переливами лимона та мандарину на тлі запашного бальзамічно-деревного кипарису – просто чудова у своїй реалістичності картина середземноморського узбережжя, яку так приємно воскресити у своїй уяві в холод!

Потім вступають м'які, вкрадливі тони кашеміру, який буквально обволікає вас, спокушаючи при цьому соковитим акцентом кисло-солодкої айви та запашними вершковими переливами гарденій.

У фіналі ви насолодитеся розкішною насолодою літнього запашного меду, який так бездоганно розливається по ароматному листю почул з їх неповторним орієнтальним акцентом.

Вам, безперечно, варто купити Roberto Cavalli Florence Amber в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете підкорювати чоловічі серця однією своєю присутністю і викликати заздрість у жінок завдяки вашому чудовому смаку в італійському дусі.