0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Miu Miu Fleur D'Argent

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Miu Miu Fleur D’Argent Парфумована вода
Немає у наявності
Miu Miu Fleur D’Argent Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Miu Miu Fleur D'Argent

Флер, що складається з мінімуму нот, сплетених у витончений букет ... Поєднання ароматних відтінків, з яким ви виглядаєте просто чудово ... Цей аромат хвилює, змушує обертатися вам услід, дарує вам відчуття того, що ви дійсно чарівні. Він делікатно нагадує вам про вашу чарівність та жіночність, ненав'язливо підкреслює вашу ніжність, романтичність. Тому такий піднятий настрій, який вам забезпечує улюблений Miu Miu Fleur D'Argent, складно відчути з іншим виданням з вашої колекції.

Парфуми, що дарують радість

У світі, напевно, існує уособлення жіночої чарівності. І, можливо, одне з його втілень можна знайти в лінійці ароматів Miu Miu , випущеної однойменним італійським брендом. Над кожною з цих робіт працювала знаменитий майстер Даніела Рош-Андрієр. У деяких випадках у тандем до неї запрошували інших майстрів. Сьогодні, окрім дебютної композиції, що була презентована у 2015 році, торговою маркою випущено ще кілька її фланкерів, і ця парфумована вода, що з'явилася на ринку у 2018 році, є одним із них. Продукти одягнені в привабливі флакони, дизайн яких поєднує в собі цікаві грані ємності, що надають їй розкішного вигляду, з округлими кришечками.

Безпосередність молодості та італійський шик

Модний італійський бренд бере початок у 90-х роках ХХ століття, коли онука знаменитого Маріо Прада, засновника Будинку Prada, очолила його дітище. Міуччі жадала експериментів у роботі, але чітко розуміла, що, втілившись у реальність, її ідеї навряд чи припали б до смаку тим, хто вже мав усталену думку про знаменитий бренд Прада. І вона дала життя новому напрямку – торговій марці, яку назвала власним пестливим прізвиськом. Неординарність речей та аксесуарів, які випускає молодіжний бренд, незвичайні рекламні кампанії, залучення відомих особистостей для просування, у тому числі і початківців на своїй ниві – все це дозволило бренду набути популярності.

Абсолютна інтрига

Ті, хто тільки-но познайомився або вже встиг купити Miu Miu Fleur D'Argent, відзначають його неординарність. Вони називають парфум терпко-свіжим на старті і пряно-деревним у фіналі, вловлюють у ньому витончені квіткові відлуння. Композиція розкривається складною нотою туберози, багатогранне та примхливе пахощі якої приборкати під силу не кожному майстру. Вона відгукується медовими та шкіряними відлуннями, запахами екзотичних квітів. Серце зачаровує чарівним акордом анімалістичного мускусу. Фінал композиції заслуговує на окрему увагу, адже тут солює нота акігалавуд. Цей компонент у вигляді молекули розроблений відомою компанією, щоб дарувати ароматам свій деревний, виразно-пряний флер.

Придбати вишуканий парфум від Miu Miu ви можете, оформивши замовлення в Lagrande. На нашій інтернет-вітрині ви знайдете багато цікавих пропозицій, представлених у категорії парфумерія, декоративна та доглядова косметика за прийнятними цінами.