0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome La Nuit Tresor Musc Diamant

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Nuit Tresor Musc Diamant Парфумована вода
Немає у наявності
Lancome La Nuit Tresor Musc Diamant Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Lanc?me La Nuit Tresor Musc Diamant: коли скарб - це ви !

 

Якщо вам дуже імпонує святкова, яскрава насолода «Скарби» від будинку Ланком, проте ви розумієте, що доречною вона буде не завжди і не скрізь, можна знайти чудовий компроміс! Спеціально для шанувальниць цієї колекції створено чудовий ніжний фланкер. Lanc?me La Nuit Tresor Musc Diamant - Жіночий, милий, юний і зовсім не обтяжливий. Ефект досягається завдяки химерному змішанню солодких, мускусних, ванільних, фруктових та озонових акордів.

Цей парфум не зобов'яже вас до вечірнього туалету, не викличе неприйняття навіть у тих, хто віддає перевагу парфумерії іншого напрямку – настільки майстерно його спокусливість перетворена і замаскована під природну привабливість, яка властива вам від народження. Все це - магія мускуса, природного афродизіаку, який з нездоланною силою манить до себе, при цьому дозволяючи дівчині зберегти витонченість і невинність створеного нею образу.

Історія аромату

 

Будинок Ланком вперше представив свій безцінний «Скарб» у далекому 1952 році, коли парфум у форматі квітково-орієнтальних парфумів вийшов у розкішному флаконі, огранованому як діамант. У 1990 році тема була продовжена Софі Гройсман, яка випустила неймовірну квіткову феєрію у флаконі-піраміді, що стала одним із символів бренду, поряд з такими хітами, як Magie Noire або Climat.

У 2015 році модний будинок знову реінкарнує Скарб, але тепер уже у новій колекції, відкритій однойменним парфумом La Nuit Tresor східно-гурманського спрямування. І, нарешті, лінійку «Скарбів ночі» в 2019 році поповнив чудовий «Мускусний діамант», який став не звичайним фланкером зі злегка зміненими акцентами, а вельми своєрідним прочитанням початковою версією з власним трактуванням – вишуканим, витонченим і легким.

Над композицією працювали одразу три майстри – автор першого La Nuit Tresor Амандін Клер-Марі (Amandine Clerc-Marie), а також Онорін Блан та Крістоф Рейно (Honorine Blanc та Christophe Raynaud). Тріо досягло чудового результату, і новинка відразу ж набула популярності. Фірмовий стиль флаконів залишився незмінним – це все той же огранений у вигляді піраміди діамант, але світлий, сяючий, із білою витонченою трояндочкою замість звичної чорної.

 

Lanc? me La Nuit Tresor Musc Diamant – розкрити усі скарби мускусу!

Секрет композиції в тому, що акцент тут був зроблений на мускус, який присутній на всіх стадіях розкриття аромату, і тим самим робить свою володарку просто чарівною.

У верхніх нотах приваблива тема мускусу майстерно прихована за грою ароматної, манкою малини та озоново-свіжої, оксамитової зелені фіалкового листя. У «серцевому» акорді головною темою стають жіночні квіти – мереживна, ніжна біла фрезія дарує парфум легкість, хвилюючий жасмин – романтичність, а оксамитова дамаська троянда – чуттєвість. Всі вони також оповиті незримою хмаринкою мускусу з його магнетичним ефектом. Фінал парфумованої води дарує східний колорит пачулів у поєднанні з ніжною спокусливою ваніллю і м'якою тональністю вершкової деревини сандалу у поєднанні з вишуканою горіхово-солодкою гірчинкою мигдалю.

Придбати Lanc? me La Nuit Tresor Musc Diamant в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас всю лінійку «Нічних скарбів», а також багато інших чудес від Lanc? me.