0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Armani Acqua Di Gio Profumo Special Blend

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Acqua di Gio Profumo Special Blend Парфумована вода
Немає у наявності
Armani Acqua di Gio Profumo Special Blend Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Acqua di Gio Profumo Special Blend – свіжість та вишуканість

 

Armani Acqua Di Gio Profumo Special Blend – аромат для чоловіків, що втілює неймовірну силу. Парфуми сподобаються тим, хто цінує свободу і не любить обмежувати себе рамками. Аромат поєднує легкі і свіжі нотки з глибокими мотивами, що манять, підкреслюючи брутальність і харизматичність його власника. Armani Acqua di Gio Profumo Special Blend асоціюється з відпочинком та безтурботністю. Парфум насичений, але ненав'язливий, завдяки чому він чудово доповнить ваш образ як у ділових зустрічах, і на неформальних заходах.

Історія аромату

 

У 90-х роках, коли розвивалася парфумерна колекція Armani, на ринку ароматів йшла неабияка конкурентна боротьба, тому для успіху потрібно було вигадати щось справді цікаве, несхоже ні на що інше. Джорджо Армані, розмірковуючи над концепцією духів, вирішив зробити ставку на емоції та внутрішню силу людини, яку дарує краса навколишнього світу.

Якось він відпочивав на дивовижному острові Пантелерія, який був утворений внаслідок виверження вулкана. Неймовірні природні види настільки надихнули Армані, що згодом він вирішив створити парфум, який втілив би всю цю красу. Кратери вулканів, приголомшливі бухти, морські хвилі, що розбиваються об незламні скелі ... Все це залишило незабутнє враження, змушуючи знову і знову повертатися до спогадів про острів.

1995 року стартував випуск цілої лінійки парфумів, натхненних атмосферою Пантелерії. Ось уже понад 20 років інтерес до парфумів не згасає, і сьогодні виробляють як класичні версії, так і варіації ароматів. У 2017 році було представлено Armani Acqua Di Gio Profumo Special Blend – оновлена версія парфуму Armani Acqua Di Gio Profumo. Аромат залишається настільки ж насиченим і вишуканим, лише посиливши свої чарівні ноти. Пачулі збагачені ладаном, переплітаючись у димному тандемі, їхні відтінки підкреслюють мужні риси чоловіка.

Armani Acqua di Gio Profumo Special Blend – легкість та витонченість

 

Верхні ноти композиції приваблюють свіжістю морських нот, що огортають непередаваним поєднанням бадьорості та спокою. Бергамот грає прохолодними цитрусовими акцентами з доповненням деревних та квіткових відтінків. Середні ноти розкриваються пряними трав'янистими мотивами: розмарин і шавлія переливаються смолистими, гіркими та терпкими акцентами. Герань грає солодким квітковим ароматом із легкими тонами м'яти та троянди. Базові ноти обволікають дерев'яними мотивами пачулей і ладану, розкриваючись димно-смолистими та гіркувато-терпкими нюансами.

Якщо ви хочете поповнити свою колекцію вишуканим парфумом, радимо купити Armani Acqua di Gio Profumo Special Blend в інтернет-магазині La Grande, де він представлений у стандартній упаковці та у вигляді тестера.