0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Atelier Flou Hora Fugit

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Atelier Flou Hora Fugit Парфумована вода
Немає у наявності
Atelier Flou Hora Fugit Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Atelier Flou Hora Fugit - швидкоплинний час...

Atelier Flou - рідкісний та розкішний французький бренд, який творить у стилі "haute couture", представив чудову деревно-пряну композицію Hora Fugit , прикрашену ароматичними та бальзамічними акордами.

У перекладі з каталанської мови, поширеної на півдні Франції та Іспанії, Hora Fugit означає "Мимольотний час" - і це справді так! Парфуми поза сезонами та віковими рамками - кожен, кому він припаде до душі, навряд чи відмовиться змінити його на щось ще на догоду моді. Неймовірно красивий, глибокий, затишно-обволікаючий, схильний до себе і умиротворюючий запах - просто немає сил відірватися від нього, і для тих, хто відкрив для себе цей скарб - це кохання назавжди!

Композиція підійде і чоловікам, і жінкам – кожен знайде в ній свою красу та гармонію, вміло підкреслюючи за допомогою аромату гідності своєї натури.

Історія аромату

 

Творцем бренду стала людина, яка ідеально знається на питаннях моди і стилю - Жан-Франсуа Кабо довгі роки був президентом всесвітньо відомого Будинку Balenciaga, а потім прийняв рішення про відкриття власної марки, причому в галузі парфумерії.

Тут він дотримувався тих поглядів, як у модній індустрії: парфумерія вищого рівня - це завжди ексклюзивність будь-якої деталі, від ідеї до найдрібніших нюансів її втілення. Його парфуми – як вбрання з елітного ательє: створені з великим професіоналізмом, елегантні та неповторні – таких немає більше ні в кого!

І справді, з моменту створення бренду в 2014 році з'явилося 11 видань, кожне з яких – справжній витвір мистецтва!

Аромат, присвячений швидкоплинності часу, був презентований у 2017-му – ідеї пана Кабо втілював у життя талановитий майстер-парфумер Жак Шабер, відомий своєю творчістю для таких знаменитих будинків моди, як Chanel та Guerlain.

Поціновувачів прекрасного щиро захоплює не лише сама композиція, а й флакон, що нагадує різьблену скриньку із чорного дерева. Така парфума стане чудовим подарунком людині, наділеній тонким смаком!

Купити Atelier Flou Hora Fugit в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлено гарантовано оригінальну продукцію цього селективного бренду.

 

Atelier Flou Hora Fugit - деревно-пряне диво.

Початок композиції – саме шляхетність! Лавр, лаванда та бергамот створили досконале тріо - пряне, розслаблююче, аристократичне за своїм звучанням та елегантне по суті.

"Серце" парфуму надзвичайно респектабельне: тут зібрані найкрасивіші та неординарні породи дерева, щоб підкреслити статус своїх власників: теплий смолистий білий кедр, вершково-ніжний сандал і ветивер, що переливається відтінками диму і гіркого шоколаду, створюють потря!

Ноти бази зливаються у фінальний акорд – м'яка дорога шкіра та пряний мускатний горіх чудово доповнили тут солодко-бальзамічний акцент бензоїну.

Якщо ви можете дозволити собі вибирати аромат, не узгоджуючись із модними віяннями, а виключно керуючись смаком та орієнтуючись на власні уподобання та характер, вам, безумовно, варто купити Atelier Flou Hora Fugit - це чудовий спосіб підкреслити свою індивідуальність, продемонструвавши вміння вибирати найкраще у цьому житті!