0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alyson Oldoini Oranger Moi

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alyson Oldoini Oranger Moi Парфумована вода
1 834 грн
Alyson Oldoini Oranger Moi Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
5 659 грн
Alyson Oldoini Oranger Moi Набір (парфумована вода refill 3 флакони по 20 мл)
4 137 грн
Alyson Oldoini Oranger Moi Парфумована вода (refill) (тестер)
Немає у наявності

Випускниця Міланської академії образотворчих мистецтв та спадкоємиця старовинного флорентійського роду Елісон Ольдоїні заснувала власний бренд у 2013 році. Її компанія спеціалізується з виробництва парфумерії класу «люкс». Вся продукція виготовляється виключно з високоякісних есенцій, над формулою працюють парфумери зі світовим ім'ям, а упаковка є справжнім витвором мистецтва. Дебютну колекцію для будинку створив Бенуа Лапуза (Benoit Lapouza) з Fragrance Resources, який прославився своїми творами для таких торгових марок як Anna Sui, Fendi, Atkinsons, Kenzo та Givenchy.

 

Luxury Six Scents складається з 6 ароматів, 3 чоловічих та 3 жіночих. Всі видання одягнені в ексклюзивні флакони, виконані в підкреслено лаконічній кольоровій гамі. Їхня металева поверхня відполірована до дзеркального блиску, пляшечку вінчає елегантний стоппер, а на передній панелі красується срібний декор та сімейний герб власниці бренду. Упаковані фіали у вишукані кофри-скриньки. Кожна деталь в оформленні свідчить про розкіш, ексклюзивність та цінність продуктів, гідних стати окрасою будь-якої колекції.

У лінійку входить і чарівний Oranger Moi . Це жіноча композиція східної квіткової групи, натхненна флердоранжем. Квітка дуже ніжна і витончена, при цьому має чудове цитрусове пахощі, здатне миттєво покращити настрій і змусити день заграти яскравими фарбами, адже в його компанії просто неможливо нудьгувати або сумувати!

Власниця чудового букета - це справжня Міс Чарівність, життєрадісна, усміхнена і прекрасна дівчина, від якої просто неможливо відірвати погляд, настільки вона чудова у своїй безпосередності. Зачаровує кокетливим блиском очей, мило фліртує і одним рухом пухнастих вій змушує чоловічі серця битися частіше. Вона не соромиться своєї сексуальності, підбирає одяг та аксесуари, які підкреслюють її переваги, а ще здатна затьмарити всіх у своєму оточенні. Та й як може бути інакше, якщо їй самою природою відведено бути найчарівнішою та найпривабливішою. А ще її супроводжує просто запаморочлива парфума!

Це аромат флорієнтально-солодкий та складний, переливчастий та багатогранний. Медові мотиви апельсинового кольору посилюють вишукані вкраплення жасмину, щедрий розсип середземноморських цитрусів та чарівно пряно-пудрові ноти, які додають звучанню спекотного гурманського відтінку. Це чарівний вальс білих пелюсток і соковитих часточок фруктів, посипаних щіпкою кориці і гвоздики для пікантності, обрамлений повітряною негоєю мускусних струменів, пухнастих і невагомих, наче біла хмарка. Пекучий імбир підвищує градус напруги і додає особливу динаміку, нарцис кокетливо мерехтить на тлі свіжої зелені чорносмородинового листя, а завершує сліпучу комбінацію благородна база з кремової деревини сандала, солодкої ванілі та димчастих бобів тонка.

Купити Alyson Oldoini Oranger Moi в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.