0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexander Mcqueen Mcqueen Eau Blanche

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexander McQueen McQueen Eau Blanche Парфумована вода
Немає у наявності
Alexander McQueen McQueen Eau Blanche Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Alexander McQueen Eau Blanche – тонка спокуса аристократки

Eau Blanche - Легша і світла версія парфуму від модного будинку Олександра Маккуїна, що вийшов роком раніше в варіаціях парфумів і парфумованої води. Аромат відрізняється вже не так чуттєвим, як витонченим, елегантним звучанням, і стане чудовим доповненням образу світської жінки як днем, так і ввечері. Ця квіткова деревно-мускусна композиція вся мерехтить і переливається відтінками білих квітів та дерева, анімалістики та мускусу. Тут панує вершкова, принадна тубероза, чиє пахощі – втілення розкоші та жіночності.

Композиція чудово підійде для весни та літа, вона створює настрій свята та пробуджує уяву, водночас залишаючись бездоганною у плані стилю та смаку. Її відрізняє неймовірною красою шлейф і хороша стійкість, що дозволить вам створити справді незабутнє враження, куди б ви не подалися.

Історія твору

 

Творцем бренду став дизайнер зі світовим ім'ям Олександр Маккуїн, який трагічно загинув від нерозділеного кохання і залишив приголомшливу творчу спадщину, включаючи і парфумерний будинок, який оспівує всі відтінки жіночності.

«Про Бланш», яка стала гідним продовженням колекції у 2017 році, призначена для глибокої та багатогранної натури: справжньої леді, ніжної і водночас пристрасної та при цьому бездоганної у всьому. Такий вибір підкреслить статус своєї володарки, адже він розповість про вашу сутність навіть більше, ніж одяг та прикраси.

У наші дні парфуми бренду випускає концерн Coty - йому вдалося зберегти ДНК оригінального стилю модного будинку, і аура найпершого аромату, названого "Королівство", живе й зараз у всіх творах. Будь-який парфум від Маккуїна - неповторний шедевр і заповідна територія в серці кожного, хто любить і любимо, хто здатний цінувати високий розпал почуттів і зрозуміти всю глибину і багатогранність ароматів як старих колекцій, так і нових лінійок.

Купити Alexander McQueen Eau Blanche в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Аура привабливості справжньої леді!

Композиція набуває оксамитової насиченої зеленню листя фіалки, що привносить атмосферу загадкового лісу. Вона служить чудовим тлом для квіткового пахощі «серця», що розливається жіночною хвилею навколо: виразний аромат чуттєвої туберози переплітається з романтичною партією жасмину самбак і солодким мотивом іланг-ілангу, що приносить нотку екзотики.

Базою служить благородне поєднання аристократичних деревних нот та піднесеного аромату білого мускусу. Він відрізняється чистотою звучання та його невинністю – на відміну від класичного тваринно-магнетичного мускусу, білий мускус пахне, немов шкіра дитини: це запах дивовижно привабливий, але при цьому елегантний і без акценту на чуттєвих нотах.

Якщо вам необхідний чарівний супутник для великосвітського роману, якщо ви віддаєте перевагу світлим, жіночним ароматам - варто купити Alexander McQueen Eau Blanche , адже він ідеально втілює в собі ваші мрії!