0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexander Mcqueen Vetiver Moss

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexander McQueen Vetiver Moss Парфумована вода
Немає у наявності

Олександр McQueen Vetiver Moss - занурення в ауру британського лісу

Британський бренд Олександр McQueen дарує скарб із самого серця стародавніх чарівних хащ - надзвичайно атмосферний деревний шипровий аромат Vetiver Moss , що є міксом акордів дерева і землі, пудри і квітів - химерне переплетення вишуканої жіночності та природної природності.

Такий аромат буде ідеальним супутником для прогулянок у парку та за містом, для побачень на природі, для заходів у форматі open air – у будь-якій ситуації він підкреслить ваш унікальний смак, вміння відчувати красу та втілювати її в собі.

Прохолодний і водночас харизматичний шипр буде доречний і влітку, і взимку, створюючи навколо вас особливу атмосферу таємничості та бездоганності у британському стилі.

Історія аромату

 

Творець бренду - знаменитий англійський бьюті-майстер Олександр МакКвін - унікальний талант, що вийшов з низів суспільства і піднявся на саму його вершину завдяки блискучому таланту в галузі моди: він тричі поспіль ставав володарем звання Дизайнера Року, що створило йому репутацію унікуму в середовищі. і зробило його бренд надзвичайно популярним. Метою Олександра було зробити жінок прекрасними та сексуальними, зберігаючи при цьому повною мірою їхню елегантність, і ця особливість була чудово втілена як у колекціях одягу, так і у створених брендом ароматах, що з'явилися вперше у 2003 році.

Парфумована вода Vetiver Moss – частина новітньої колекції модного будинку, презентованої у 2018-му. У цій лінійці вийшло цілих вісім творів, що відбивають грані жіночності і передають відтінки найвиразніших нот, що використовуються в парфумерії.

Візуалізація концепції цієї композиції чудова: для флакона було обрано ефектний градієнтний перехід від чорно-зеленого до бірюзового.

Придбати Alexander McQueen Vetiver Moss в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande – саме тут представлена оригінальна продукція англійського бренду.

 

Alexander McQueen Vetiver Moss – чуттєвість та загадковість

Композиція недарма називається "Ветивер і мох" - саме ці два інгредієнти виконують головні ролі, і складно виділити, чия партія виразніша і важливіша. Пахощі моху вологе, зелене із землистими нюансами, абсолютно лісове, природне - з ним ви ніби долучаєтесь до сакральних таємниць, прихованих у таємничому лісі.

Аромат ветивера ідеально доповнює моховий оксамит, він має потрійне звучання: деревна мелодія доповнена димними нюансами і красивим відтінком чорного шоколаду.

Але навіть ця пишність була б не повною без третього секрету: пудрового чарівного відтінку ірису - найніжнішого, вишуканого, аристократичного - саме він надає всій композиції завершеності, жіночності і того шарму, за який її так цінують шанувальники селективної парфумерії.

Якщо ви шукаєте ексклюзивний парфум, аромат якого точно не повториться в натовпі і асоціюватиметься лише з вами - варто купити Alexander McQueen Vetiver Moss , адже він ідеально відповідає цим критеріям.