0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexander Mcqueen Sacred Osmanthus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexander McQueen Sacred Osmanthus Парфумована вода
Немає у наявності

Alexander McQueen Sacred Osmanthus – сакральний дар Сходу

Хата Олександр McQueen присвятив один із своїх найінтригуючіших творів останніх років символу вічного кохання - османтусу, представивши прекрасним жінкам орієнтальну квіткову композицію Sacred Osmanthus . Акорди зелені, квітів, фруктів, шкіри та озону наповнюють простір навколо, варто вам бризнути лише крапельку парфуму на шкіру. І це не дивно - османтус вміщує всі ці ароматні відтінки, пахнучи, немов східний сад, сконцентрований в одній неймовірній квітці.

Парфум чудово доповнить вигляд сучасної красуні, яка вміє користуватися стародавніми секретами спокуси, і витончені пахощі грають тут одну з найголовніших ролей. Східний колорит, який створює аромат османтусу, налаштовує на чуттєвий лад, занурюючи в ауру насолоди життям та роблячи оточуючих сприйнятливішими до краси. Прекрасний вибір для побачень, світських подій, свят та медитації – моментів насолоди досконалістю цього світу, які володарка парфуму вміє обирати, відчувати та цінувати.

Історія аромату

 

Натхненник бренду Олександр МакКвін прославився як геніальний дизайнер, створивши чимало неймовірних колекцій одягу та ароматів у пору Міленіуму на рубежі тисячоліть. Після його трагічної загибелі, причиною якої стала драматична любовна історія, гідна пера Шекспіра, сам Олександр та його твори стали особливо цінним брендом у Європі, і особливо на його батьківщині, у Британії. Ось чому цей модний будинок не припинив свого існування: подальшим розвитком марки зайнявся міжнародний концерн Coty, і нові колекції, що зберегли ДНК старої марки, не змусили на себе чекати.

Так, у 2018 році відбулася гучна прем'єра восьми ароматів, присвячених відтінкам жіночої краси та характерів, втілених за допомогою 8 найулюбленіших парфумерів нот. Чарівному османтус також знайшлося місце в галереї, цю парфумовану воду розробила майстер Домітіль Бертьє (Domitille Bertier).

Як і інші аромати цієї колекції, він був поміщений в округлий жіночний флакон, якому був наданий благородний димчастий відтінок, який чудово передає містично-медитативний концепт композиції.

 

Alexander McQueen Sacred Osmanthus – символ вічного кохання

Композиція побудована на пахощі розкішної квітки османтусу, в якій чудовим чином поєдналися ароматні лінії теплої пряної шкіри та фруктового достатку сходу: тут чути бархатисті, запашно-солодкі відтінки абрикосу. доповнені та іншими гурманськими переливами - насиченими, густими та об'ємними нюансами родзинок та сушеної сливи. Вся ця пишність доповнена акцентом кумарину - одночасно солодкого і сухого, травного, що нагадує ароматне літнє сіно.

Ось чому османтус і сам по собі – квітка-оркестр: у ньому так багато відтінків, що вона здатна самостійно вибудовувати ольфакторну мелодію. Однак майстерність парфумерів у тому і полягає, щоб, відшукавши діамант, дати йому гідну оправу: чому багатогранний калейдоскоп відтінків османтуса доповнений в цій композиції тонами смачного чаю і сексуальною ноткою шкіри, що ще більше поглиблює шкіряний акцент, що звучить у самій квітці.

Купити Alexander McQueen Sacred Osmanthus в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де не доведеться сумніватися у справжності продукції цього модного британського бренду.