0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexander Mcqueen Luminous Orchid

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexander McQueen Luminous Orchid Парфумована вода
Немає у наявності

Alexander McQueen Luminous Orchid – королівське сяйво орхідей!

Трендовий бренд Олександр McQueen представляє один із найвишуканіших парфумів у своїй колекції - Luminous Orchid . Ця композиція створена у східному стилі – гурманський аромат спокушає всіх навколо солодкими, ванільними, пудровими та квітковими акордами, надаючи своїй володарці просто неймовірну привабливість та підкреслюючи її природну сексуальність.

Парфумована вода дарує той особливий шарм, який властивий жінкам, які викликають загальне захоплення, і при цьому відрізняється елегантністю, як і всі модні шедеври від Олександра Маккуїна – вони сексуальні, але зовсім не вульгарні, навпаки – зачаровують та захоплюють своїм високим стилем.

Такий парфум стане чудовим доповненням до вечірнього вбрання або образу, створеного для побачення - він хвилюючий і сліпучий, з королівським шлейфом і настроєм свята, що розходяться хвилями навколо!

Історія аромату

 

Модний дизайнер з Великобританії Alexander McQueen підкорив модниць всього світу своїми виразними вбраннями, що підкреслюють жіночність, а в 2003 році вперше запустив і лінію власної парфумерії. Хоча він багато часу присвятив співпраці з будинком Givenchy, всі творіння майстра відрізняються винятковою самобутністю і почерком – це мода вищого класу, що зберегла в собі ДНК класичного французького шику і всі актуальні тренди нового часу.

Це стосується й колекції парфумів, які призначені лише для жінок: робити прекрасну стать ще досконалішою – покликання Олександра Маккуїна!

Натхненні його ідеями та брифом арт-директора бренду Сари Бертон, парфумери Sonia Constant та Pierre Aulas створили чудову композицію, що оспівує велич жіночності та присвячену справжній королеві квіткового царства – орхідеї. "Сяюча орхідея" стала частиною колекції McQueen , що включає 8 парфумів, кожен з яких присвячений священним для парфумерів інгредієнтам і символізує собою одну з іпостасей жіночої натури.

Для флакона «Орхідеї» дизайнери вибрали дивовижний відтінок рожевого – саме таким був сорт, який подарував свій аромат цій парфумованій воді.

Купити Alexander McQueen Luminous Orchid в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція дивовижного бренду.

 

Alexander McQueen Luminous Orchid – пристрасна сутність справжньої жінки!

Головна роль у цьому творі віддана, безперечно, красуні орхідеї – солодкій, ароматній, виразній та надзвичайно хвилюючій. Принадність її аромату ідеально підкреслює жіночна привабливість ванілі і неймовірно гармонійно поєднується з нею акцент свіжої запашної кави. Ту ж солодку тему продовжує і пряний, трав'яно-зелений, приваблюючий аромат бобів тонка - все разом створює враження гурманських ласощів, від яких просто неможливо відірватися!

Пікантності до звучання надає незвичайна нотка кунжуту, яка робить композицію особливо «східною» за настроєм.

Завойовувати серця чоловіків так легко у хмаринці аромату орхідей! Alexander McQueen Luminous Orchid – і ваша жіночність виявиться на повну силу, наповнивши життя калейдоскопом вражень та приємних моментів!