0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexander Mcqueen Everlasting Dream

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexander McQueen Everlasting Dream Парфумована вода
Немає у наявності

Alexander McQueen Everlasting Dream – мрія невиправних романтиків!

Модний будинок Alexander McQueen виконує мрії і пробуджує фантазії, презентуючи своїм шанувальницям чарівну композицію Everlasting Dream – деревно-акватичну поему про далекі береги, таємничі острови та романтичні мандрівки. Аромат сповнений духом свободи, сміливості, спонтанності – це немов дивовижна картина, створена морськими, трав'янистими, деревними, солодкими та солонуватими переливами. Тут змішався легкий бриз і бризки морської піни, нагріте сонцем дерево кораблів і тіниста атмосфера вкритих чагарниками островів. Якщо й існує у світі квінтесенція морських пригод – то вона перед вами!

Такий парфум чудово доповнить образ дівчини, яка вирушає у відпустку на узбережжя, відпочиває на природі або мріє про подорож. Аромат настільки атмосферний і харизматичний, що просто не може залишитися непоміченим – його шлейф крутить голову всім мрійникам, а загадковий, глибокий характер, що інтригує, підкреслить саме ці риси вашої натури. Якби Ассоль користувалася парфумом – мабуть, це був би саме Everlasting Dream !

Історія аромату

 

Парфумерний будинок Alexander McQueen у 2018 році подарував своїм шанувальницям неймовірну різноманітність відтінків жіночих характерів, зібраних у колекцію з восьми парфумів, що отримувала назву McQueen Collection . Вона не тільки захоплює своєю гамою ароматних варіацій, а й красою відтінків флаконів: дизайнери вигадали надзвичайно ефектний хід, надавши кожному фіалу колір головного компонента чи ідеї композиції. Ось чому морська романтика «Нескінченної мрії» була поміщена у флакон усіх відтінків синяви – від глибокого індиго до прозорого блакиту лінії горизонту, де море зустрічається з небом.

Парфумована вода присвячена дівчатам рішучим і сміливим, готовим до пригод і подорожей, із сильним і рішучим характером – самодостатнім, і водночас неймовірно романтичним. Така красуня звикла домагатися бажаного і виконувати власні мрії самотужки та енергією, проте в її душі живе надія, що одного разу станеться справжнє диво, яке буде просто подарунком долі.

Купити Alexander McQueen Everlasting Dream в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми теж із задоволенням виконуємо заповітні бажання та пропонуємо відмінний вибір неймовірно красивих ароматів усієї колекції McQueen .

 

Alexander McQueen Everlasting Dream – вічне кохання , вічна мрія

Композиція накриває із головою свіжою прохолодною хвилею морської акватики. У цьому ароматі змішалися білі пінні бризки, солонуваті відтінки вод океану, глибокі акценти тонізуючої та бадьорої води, в яку хочеться поринути негайно - і справжній дух вільної стихії!

Чудовим доповненням до тематики моря стали мінеральні акценти: так пахнуть камені, нагріті сонцем на пляжі – їх перекочують хвилі та перебирають витончені пальчики красуні, що збирає намисто на згадку про романтичний відпочинок на узбережжі.

Гірка соковита зелень гальбануму в поєднанні із запахом вологої деревини дарує приємний акцент, що нагадує аромат прибережних гаїв і дерев'яних човнів і яхт, що коливаються біля пірсу.

Якщо вам хочеться здійснення романтичної мрії про подорож прямо зараз - неодмінно варто купити Alexander McQueen Everlasting Dream , і ваша далека мандрівка почнеться прямо зараз!