0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexander Mcqueen Dark Papyrus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexander McQueen Dark Papyrus Парфумована вода
Немає у наявності

Alexander McQueen Dark Papyrus – таємниця старовинного папірусу…

Будинок моди Олександр McQueen створив квіткову деревно-мускусну парфумовану воду, подібну до казкової мелодії, прикрашеної акордами зелені, теплих і м'яких прянощів і дерева. Композиція Dark Papyrus захоплює своїми «лісовими», трохи містичними мотивами, які створюють навколо своєї володарки ореол таємничості та привертає до неї увагу шанувальників, зачарованих цією старовинною магією.

Це чудовий вибір для побачень, світських заходів та вечорів, які ви проведете в елегантній обстановці серед людей з тонким смаком – чи то раут, чи статусна зустріч з бізнес-партнерами. Аромат підкреслює витончений смак своєї володарки, її незвичайне почуття стилю - оточуючі неодмінно відзначать його, адже парфум захоплює всіх нереально гарним шлейфом.

Історія аромату

 

Модний дизайнер Олександр МакКвін створив власний фешн-бренд після кількох років плідної співпраці з будинком Givenchy. Дизайнер був такий талановитий, що просто не міг не реалізувати свій потенціал у власній марці – і успіх прийшов до нього після презентацій колекцій одягу та запущеної у 2003 році лінії ароматів для жінок: з того часу Олександра тричі визнавали дизайнерів року Сполученого королівства Великобританії.

У 2018-му було представлено нову лінійку чудових парфумів, що прославляють грані характеру сучасних красунь та присвячених улюбленим ароматам парфумерів – саме за допомогою цих запашних «нот» майстра та пишуть гімни жіночій красі. Одним із таких авторів став Christophe Raynaud – парфумер, який створив «Темний папірус».

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – всі фіали парфумів McQueen Collection пофарбовані у відтінки домінуючих компонентів. Тут таким інгредієнтом стала чорна смородина – ось чому флакон отримав такий гарний колір, який переходить ефектним градеїнтом від темно-фіолетового до ніжного фіалкового.

Купити Alexander McQueen Dark Papyrus в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми зібрали всю колекцію справжньої продукції селективного бренду від модного європейського дизайнера.

 

Alexander McQueen Dark Papyrus – чуттєвий еліксир для витончених натур

Композиція «Темний папірус» присвячена дівчатам, оповитим таємницею, схильним до філософського сприйняття життя – розумним, тонко відчуваючим, із чудово розвиненим смаком.

Вона запам'ятається вам насамперед яскравим зеленим акцентом папірусу – прохолодним, сухуватим акордом насиченої зелені. Особлива чарівність надає його звучанню аромату листя запашної чорної смородини – ви ніби опинилися в літньому саду, де насолоджуєтеся відпочинком у мереживній тіні ароматних ягідних кущів.

Атмосферу старого саду доповнює різноманітність квіткових нот без виражених акцентів – це лише тло до основної мелодії, як і красива тема теплого, нагрітого літнім сонечком дерева.

Фінальний штрих зненацька зухвалий і темпераментний: це нота спецій – розсип прянощів, що надають аромату особливого характеру.

Коли ви в пошуку аромату, який зуміє виразити всю складність та незвичайність вашої натури, рекомендуємо купити Alexander McQueen Dark Papyrus - Він підкреслить вашу унікальність як жоден інший парфум!