0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexander Mcqueen Celtic Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexander McQueen Celtic Rose Парфумована вода
Немає у наявності

Олександр McQueen Celtic Rose - Стародавній символ Кельтів: містична краса!

Дизайнер зі світовим ім'ям Олександр McQueen представляє напрочуд гарний парфум з багатозначним ім'ям . Rose ». Троянда стародавнього народу кельтів давно вже стала містичним символом, який із задоволенням використовують поети та ювеліри для створення шедеврів, овіяних віковими таємницями та давніми легендами. Однак світ моди настільки багатогранний, що кельтській троянді знайшлося місце тепер і на парфумерному Олімпі – з появою цієї квіткової композиції вона увічнена тут у своїй досконалості!

Аромат втілив собою пахощі юних троянд - таких, якими вони бувають у пружних бутонах на світанку, вкриті крапельками роси, що тремтить на рожевому оксамиті. Цю нереально гарну ноту доповнили свіжі пряні акорди – в результаті парфум зазвучав юною, зухвалою, чарівною мелодією, яка ідеально доповнює образ «дівчата з характером» - молодою, стрімкою, чарівною та надзвичайно експресивною.

Історія аромату

 

Бренд, названий на ім'я свого творця, відомого фешн-дизайнера з Великобританії Олександра МакКвіна, випустив свій перший аромат у 2003 році, і на сьогоднішній день у колекції марки зібрано вже 19 вишуканих творів, адресованих виключно леді.

Прекрасна половина людства у 2018 році отримала ще один королівський подарунок – колекцію з 8 шедевральних композицій, які обіграють найкрасивіші природні аромати та їх асоціації із жіночими характерами. Однією з них стала «Кельтська троянда» - парфумована квіткова вода, одягнена в скляний фіал найніжнішого світанкового відтінку. Її автором став сучасний майстер П'єр Аулас, відомий своєю успішною співпрацею з модними будинками Miu Miu та Mugler.

З 8 ароматів кожен укладений у флакон того відтінку, який сприймається єдиним цілим з домінуючою нотою, і для Celtic Rose дизайнерами безпомилково був обраний колір юності та першого кохання – ніжного, рвучкого…і такого прекрасного!

Купити Alexander McQueen Celtic Rose в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція селективного британського бренду.

 

Alexander McQueen Celtic Rose – магія розмаїття

Головна роль у цій п'єсі віддана, безперечно, юній красуні троянді – романтичній, акварельно-витонченій, світанково-прохолодній, дзвінкій та зухвалій. Багато поціновувачів аромату троянд відзначають, що тут квітка пахне воістину бездоганно: таке досконале звучання важко знайти у парфумерному світі – цей запах ніби створила сама природа. У ньому немає солодощі, дурманливої маслянистості, - лише молодість, трепет і вібрація життєвих сил.

Природну красу рожевих троянд підкреслює аромат чорного перцю – запашний, пряний, гарячий та темпераментний. Запаморочливе поєднання ніжних пелюсток і обпалюючого характеру спецій створює в уяві образ харизматичної молодої дівчини, чия тендітна зовнішність не повинна обдурити вас: за нею легко вгадується сильний і пристрасний характер.

Якщо ви – саме такі, або шукаєте подарунок для подібної красуні з полум'ям у серці - рішення купити Alexander McQueen Celtic Rose буде просто ідеальним!