0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexander Mcqueen Blazing Lily

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexander McQueen Blazing Lily Парфумована вода
Немає у наявності

Alexander McQueen Blazing Lily – жар палаючих лілій

Багатий, розкішний аромат зводить з розуму чудовим шлейфом, який, наче магніт, притягує чоловічі погляди - справжні поціновувачі прекрасного з насолодою вдихають це пахощі і обертаються вам услід. Причиною тому став неймовірно красивий шлейфовий парфум, який ви вибрали - Alexander McQueen Blazing Lily . Ця «палаюча лілія» багато розповість про ваш характер: при чудово розвиненому смаку і почутті стилю в глибині душі живе пристрасна, темпераментна жінка, і це гаряче джерело енергії відчувають оточуючі і відзначають буквально на рівні підсвідомості: хтось з побоюванням, а хтось з непідробним захопленням !

Парфум стане чудовим доповненням до образу, створеного для світських подій, свят, побачень або тих офісних ситуацій, коли вам необхідно справити враження, і при цьому не виявити жодної тіні вульгарності. Тут є лише аромат білих квітів, диму, теплих м'яких прянощів – і трохи чаклунства!

Ідеальною часом для нього стануть прохолодне літо, осінь і зима: він зігріває, зачаровує і надає своїй володарці той невимовний шарм, який в жіночому характері звуть перчинкою.

Історія аромату

 

Творець бренду дизайнер Олександр Маккуїн – легенда світу моди не лише Великобританії, а й усього західного світу. Він прославився як наймолодший фешн-стиліст британського королівства, який завоював звання «дизайнера року», причому зробив це тричі!

Власник такого бездоганного смаку чудово розуміється і на ароматах, тому з 2003 року він представив і парфумерний напрямок свого модного будинку. 2018-й був відзначений феєричною презентацією цілих 8 ароматів, що склали нову колекцію McQueen , до якої увійшли жіночі аромати, що відображають усі грані привабливості та варіацій характерів прекрасної статі.

Дівчині «з вогником» парфумер П'єр Аулас присвятив композицію, чия назва недарма перекладається як «палаюча лілія» - вона і гарна, і гаряча.

Дизайн флаконів витриманий у тому ж стилі, що й оформлення фіалу парфуму McQueen Parfum – прообразу колекції, що вийшов на два роки раніше, у 2016-му. Цієї композиції дістався, звичайно ж, ефектний градієнтний перехід червоного та чорного, що ідеально передає концепцію твору.

Купити Alexander McQueen Blazing Lily в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція нішевого бренду, правами на який має нині концерн Coty.

 

Alexander McQueen Blazing Lily – квіти та порох!

Так, саме таке незвичайне поєднання нот чується у цій дивовижній композиції!

Тут царственна біла лілія солює на тлі квіткових нот, що переливаються відтінками, а червоний перець створює темпераментне, гаряче і пульсуюче звучання. Але особливої пікантності парфумована вода набуває завдяки незвичайній і харизматичній ноті пороху – одночасно бархатистій і димній: саме вона надає аромату той шарм, який робить його настільки незвичайним і привабливим.

Якщо ви хочете придбати парфум, зовсім несхожий на сотні інших, до яких усі давно звикли, рекомендуємо купити Alexander McQueen Blazing Lily – він неодмінно виправдає ваші очікування!