0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexander Mcqueen Amber Garden

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexander McQueen Amber Garden Парфумована вода
Немає у наявності

Alexander McQueen Amber Garden – сад кохання

Олександр McQueen дарує нам бурштиновий казковий еліксир у флаконі Amber Garden , - своєрідну ароматну магію, що огортає жінку аурою теплих та свіжих прянощів, бальзамічних нот, амбри, кориці та витонченого диму. Така парфумована вода у східному стилі чудово підкреслить чуттєвість своєї власниці, створить їй імідж бажаної, розкішної жінки, оточеної таємницею, яку так хочеться розкрити.

Чудовий вибір для вечірнього туалету на світській події чи побаченні, де господиня парфуму має намір кружляти голови, але залишати за собою право вибору та прийняття рішень, адже тут лише вона – королева!

Історія аромату

 

2018 ознаменувався для бренду Alexander McQueen і всієї парфумерної світової спільноти феєричною прем'єрою колекції з восьми ароматів, так чи інакше пов'язаних з пахощами квітів і улюблених парфумерами ароматних рослин. Задум майстрів був таким: зберегти одночасно традиції та сучасність при створенні розкішних жіночих ароматів, залишивши в композиціях все краще, ніж завжди славилося мистецтво складання ольфакторних «мелодій», і в той же час підкреслити нові тренди, зобразивши жінку одночасно ніжною та тендітною – і при цьому яскравою та сильною.

Першою спробою втілити задумане стала знаменита McQueen Parfum – королівська композиція видання 2016 року. А через два роки виникла лінійка McQueen Collection , однією з найкрасивіших композицій якої стала Amber Garden – парфумована вода, присвячена чуттєвості амбри та таємницям квітучого східного саду.

Дизайнери бренду вибрали незабутній і ефектний фірмовий стиль флаконів, співзвучний «родоначальниці» McQueen Parfum, що вийшла в об'ємному фіалі з рифленою кришкою. Відмінність лише в тому, що тепер замість шикарного чорного для кожного з парфумів лінійки був обраний колір, асоціативно пов'язаний з домінуючим компонентом, і для Amber Garden він виявився, звичайно ж, сонячно-золотистим, бурштиновим, як і належить представляти амбру з її теплим тваринним звучанням.

 

Alexander McQueen Amber Garden – тепла чуттєвість амбри в серпанку прянощів

Найзвучнішим компонентом композиції став пряний смолистий кардамон, гармонійно доповнений ароматом мускатного горіха і теплим, затишним пахощами кориці. Такий пряний спеціальний мікс чудово зігріває, огортає аурою умиротворення та спокою, немов глітнтвейн зимовим вечором.

І все ж таки головною героїнею цієї східної мелодії залишається амбра – її анімалістичному тяжінню важко противитися, та й нема чого – здатися в полон настільки чарівній красуні приємно і почесно! Особливо якщо врахувати чаклунську серпанок, яку вона вміло напускає навколо, вдаючись до чарів ладану і цього димно-смолястим ароматом, що налаштовує на хвилю містики і трохи казкового сприйняття реальності.

Якщо ви в пошуках нестандартного нішевого аромату в східній стилістиці, який підкреслив би вашу чуттєвість і відмінний смак, рекомендуємо вам зупинити свій вибір на цьому флаконі, що манить своїм бурштиновим теплом, і купити Alexander McQueen Amber Garden , щоб розкрити світові і собі самій всі грані власної жіночності.