0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alexander Mcqueen Mcqueen

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alexander McQueen McQueen Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Alexander McQueen McQueen Парфумована вода
Немає у наявності
Alexander McQueen McQueen Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності
Alexander McQueen McQueen Духи (тестер)
Немає у наявності

Alexander McQueen « Mcqueen » – спокуса справжньої розкоші

Дім Олександр Маккуїн створив аромат Mcqueen одночасно у двох втіленнях: ніжно-рожевому вигляді парфумованої води та вечірньому чорному вбранні флакона парфумів. Пахощі відрізняються лише інтенсивністю та своїм призначенням: парфуми – вечірній варіант, парфумована вода – більш універсальний вибір, який буде доречний і вдень. Однак їх ріднить приголомшлива енергія спокуси та тяжіння справжньої жіночності: це – супутники для побачень, світського життя та тих подій, які вам захочеться залишити в пам'яті якнайдовше, перетворивши їх на годинник свого тріумфу!

Орієнтально-квіткова мелодія, зіткана акордами білих і жовтих квітів, дерева та тваринного магнетизму – це те, що не забувається ніколи, варто почути лише раз!

Історія твору

 

Творець бренду Олександр МакКвін цінував жіночу красу і вмів її підкреслити як ніхто інший. Його колекції одягу завжди відрізнялися елегантною сексуальністю без краплі вульгарності – це спокуса для жінок вищого класу, втілення привабливості сучасної богині, про яку можна лише мріяти. В тому ж ключі створені і парфуми цієї марки: чуттєві, безумовно жіночні, хвилюючі та зухвалі, і водночас – нескінченно романтичні.

Після трагічної загибелі Олександра, який встиг прожити своє коротке життя надзвичайно талановито і яскраво (він був триразово удостоєний звання Дизайнер Року Великобританії), права на створення парфумів перейшли до концерну Coty, який зумів відтворити унікальну «ДНК» модного будинку та додати до неї фарби та трени. нового часу. Так у 2016 році з'явилася нова хвиля парфумів, початок якої було започатковано Mcqueen Collection , коли у 2016 році вийшов приголомшливої краси однойменний дует – один аромат у різних іпостасях, у форматі парфумованої води та парфумів.

Фірмовий стиль флаконів версії EDP став основою для колекції McQueen , що вийшла через два роки, а ось фіал парфумів став зовсім особливим арт-об'єктом: виконаний з чорного скла, він прикрашений золотими пір'ячками, немов випали з крил ангела. Аромат та його візуальне втілення немов кажуть жінці: твоя душа крилата – лети!

Купити Alexander McQueen «Mcqueen» в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: тут консультанти допоможуть підібрати вам саме той парфум із колекції бренду, який знайде відгук у вашому серці.

 

Неповторний епатажний стиль Жінки з великої літери

Перші ж ноти композиції звучать чудовим розпалом почуттів: мелодія вступає експресивним пряним акордом червоного перцю, чорного перцю та запашної гвоздики: потужно, темпераментно, незабутньо!

«Серце» парфуму, навпаки, наповнене квітами, що переливаються всіма гранями чуттєвості: важка тубероза, що запрошує до лабіринтів жіночої сексуальності, солодкий екзотичний іланг-іланг і романтичний, виразний жасмин виконують партію Любові неймовірно красиво!

Базою цієї чарівної мелодії служить деревний аромат ветівера, що розкривається різними гранями та смислами – відтінками диму та гіркого шоколаду.

Якщо ви шукаєте атмосферний аромат для того, щоб красиво прожити в його хмарі яскравий роман, вам, безумовно, варто купити « Mcqueen» - більш відповідного парфуму не знайти в цілому світі!