0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Goti Alchemico Visione 2 Aria

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Goti Alchemico Visione 2 Aria Духи (тестер)
Немає у наявності

Goti Alchemico Visione 2 Aria – алхімія повітряної стихії

 

Нішевий бренд ексклюзивної парфумерії Goti підготував напрочуд красиву колекцію парфумів, присвячену чотирьом стихіям: вогонь, вода, земля та повітря увічнені тепер у яскравих та експресивних ольфакторних образах. Alchemico Visione 2 Aria присвячена повітрі – це фужерна композиція з найкрасивішими лавандовими та ароматичними акордами, з цитрусовими, деревними та пряними відтінками вражає своєю невагомістю, легкістю. Це дійсно запах вітру на лавандовому полі, запах потоків, що струмують, овівають вашу шкіру і пестять волосся своїми м'якими дотиками.

Парфум універсальний - він підійде чоловікам і жінкам, ставши справжньою окрасою вашого образу, в якій би ситуації або ситуації ви не опинилися.

Історія аромату

 

Творець бренду Рікардо Готті – талановитий дизайнер-ювелір. Все життя він займався створенням унікальних прикрас із дорогоцінних металів, шкіри та тканин – аналогів такій творчості немає більше на землі. Однак для такої креативної людини світ краси не може бути обмежений будь-якими рамками, і в 2008 році Готті відкрив для себе багатогранний ольфакторний простір – стихію ароматів та їх неймовірних поєднань. Щоб втілити їх у життя, Рікардо залучив до співпраці майстрів із косметичної компанії Santa Maria Novella, яка відома як виробник унікальної продукції із найчистіших натуральних інгредієнтів.

Втім, той факт, що створенням твору займався один з найцікавіших і творчих парфумерних брендів Європи, відображений у чудовому дизайні флакона: ефектне темне скло прикрашене металевим обплетенням, стилізованим під гілки дерев, що гнуться під подихом вітру – незабутньо і неповторно! Такий фіал – справжній витвір мистецтва, він, безперечно, прикрасить вашу парфумерну колекцію або стане чудовим подарунком навіть для найвибагливішого поціновувача краси!

Купити Goti Alchemico Visione 2 Aria в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього нішевого бренду з абсолютно унікальною продукцією.

 

Магія вітру

Ефектне поєднання аромату соснових голок і цитрусів нагадує вітер на узбережжі Середземномор'я, де хвойні чагарники та апельсинові гаї пахнуть просто чудово. Така прелюдія налаштовує вас на головну тему: чарівну феєрію лаванди – прохолодною, заспокійливою, благородною. Її аристократична краса ефектно відтінена акцентом солодкої туберози – білої квітки з красивим акцентом зелені, прохолодної свіжості, м'яких прянощів.

Прекрасно поєднуються з квітковим букетом та фінальні ноти розсипу стиглих екзотичних фруктів та ароматних спецій – просто феєричний фінал!

Якщо вам подобається нетривіальна парфумерія, яка ніби прийшла до нас з іншого ідеального світу, вам, безсумнівно, варто купити Goti Alchemico Visione 2 Aria в інтернет-магазині La Grande! Насолоджуйтесь переливами вітру в мареві лаванди, ловіть його подих всією шкірою, вбираєте магію свободи та безмежних можливостей!