0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Affinessence Patchouli Oud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Affinessence Patchouli Oud Парфумована вода
125 грн

Affinessence Patchouli Oud – вишуканість та романтика

 

Affinessence Patchouli Oud – розкішний аромат для жінок та чоловіків. Східна дерев'яна композиція обволікає п'янкими нотками, створюючи атмосферу таємничості та романтики. У цього парфуму свій характер, його звучання не сплутаєш ні з яким іншим ароматом. Залишаючи об'ємний насичений шлейф, композиція нікого не залишить байдужою: це парфум кохання та пристрасті, чуттєвості та привабливості. Аромат ідеально підійде для романтичних побачень та урочистих заходів.

 

Історія аромату

Affinessence – французький бренд селективної парфумерії. Марку заснувала Софі Брюно, яка має багатий досвід у цій сфері. З самого дитинства дівчинка виявляла інтерес до ароматів, колекціонувала семпли. Кар'єру дівчина також вирішила пов'язати зі своєю головною пристрастю – парфумерією.

Буду директором з маркетингу, Брюно співпрацювала з різними торговими марками та майстрами, спільними зусиллями випускаючи та просуваючи продукцію. Софі завжди шанобливо ставилася до парфумерів, прислухалася до їхніх ідей, а головне приділяла увагу якості продукту, використовуючи натуральні компоненти. Завдяки цьому композиції набували чудового звучання.

2013 року Брюно вирішила випустити власну колекцію ароматів під брендом Affinessence. Жінка слідувала своїм принципам, втілюючи у життя сміливі ідеї. Найнесподіванішим у композиціях є відмова від використання традиційної побудови, заснованої на поступовому розкритті аромату, починаючи від верхніх і закінчуючи базовими нотами. У парфумах цієї марки всі відтінки грають одночасно, захоплюючи дух чудовим звучанням.

Перші композиції були випущені у 2015 році, у тому числі й Affinessence Patchouli Oud . Аромат ідеально вписується в концепцію бренду, ґрунтуючись на об'ємних, обволікаючих деревних східних нотах, кожна з яких надає парфуму невимовний відтінок, що запам'ятовується. Автор композиції – талановитий майстер Nicolas Bonneville. Парфумована вода поміщена в лаконічний флакон, запакований у коробку. Також усередині знаходиться кашеміровий мішечок, за допомогою якого можна захистити флакон від пошкоджень.

 

Affinessence Patchouli Oud – таємничість та витонченість

В основі композиції – лише дві групи ноток: деревні та смолисті. Здавалося б, така парфума може звучати одноманітно, але спробувавши її, ви зрозумієте, що це зовсім не так. Навпаки, не розпорошуючись на безліч різних ноток, аромат набуває свого характеру і особливої гармонії. Переважають у композиції дерев'яні мотиви: пачулі грають смолистими і терпкувато-гіркими тонами, ветивер розкривається сухими димними акцентами з ледь вловимими шоколадними аспектами, гуаяк поєднує в собі легкі ванільні та фіалкові відтінки, дубовий мох звучить землістими і тонками. чорносливу і свіжий аромат кори дерева. Смолисті нотки додають композиції млосність і чуттєвість: ладан огортає заспокійливим серпанком, смола елемі іскриться свіжістю цитрусових і злегка пряних акордів, олібанум розкривається гіркувато-терпкими аспектами.

Якщо ви хочете поповнити свою колекцію вишуканим ароматом, радимо купити Affinessence Patchouli Oud в інтернет-магазині La Grande, де можна зробити замовлення на сайті або за телефоном.