0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Affinessence Cedre Iris

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Affinessence Cedre Iris Парфумована вода
125 грн

Affinessence Cedre Iris – чуттєвість та таємничість

 

Affinessence Cedre Iris – знахідка для любителів люксової парфумерії. Нотки цієї композиції, начебто, звичні, але вони збудовані отже звучання виходить чарівним. Скуштувавши аромат, ви ніколи не сплутаєте його ні з яким іншим. Парфумери вклали багато праці у своє дітище, і воно того варте. Ось уже кілька років Cedre Iris приваблює все нових шанувальників та шанувальниць. Композиція залишає тонкий, але глибокий, насичений шлейф, огортаючи атмосферою чуттєвості та романтики.

 

Історія аромату

Affinessence – бренд, започаткований парфумерним експертом Софі Брюно. Досвід її роботи у сфері косметики та парфумерії – понад 25 років. Софі розповідає, що аромати приваблювали її із самого дитинства. Будучи дитиною, вона збирала різні тестери та парфумерну рекламу. Дівчинка була заворожена мистецтвом та активно проводила час, розвиваючись у різних напрямках: балет, скульптура, гра на піаніно – все це було випробувано Софі.

У дорослому віці свою творчість Брюно направила переважно на парфумерну промисловість. Як директор з маркетингу дівчина спільно з парфумерними марками створювала, випускала та розвивала продукцію. Наголошуючи на взаємодії з професіоналами, на використанні натуральних інгредієнтів, Софі добивалася приголомшливих результатів.

2013 року вона вирішила запустити нову марку Affinessence. Перші парфуми були представлені у 2015 році, і Cedre Iris – один із них. У Софі справжня пристрасть до використання базових нот. Їхня молекулярна маса вища за інші, тому вони залишають об'ємний шлейф, який ще довго манить своїм ароматом. На основі цих відтінків і було створено композиції колекції. На даний момент випущено лише кілька парфумів, але кожен із них – справжній твір парфумерного мистецтва.

Над створенням Cedre Iris працював креативний майстер Nicolas Bonneville. Тонка робота спеціаліста відчувається у кожній нотці композиції. Це не просто поєднання різних відтінків, адже навіть одного лише кедра тут цілих три види. Навіщо так ускладнювати, додаючи, здавалося б, практично одне й те саме? Скуштувавши аромат, відчувши його чудове звучання, ви зрозумієте, що кожна деталь мала значення! Парфум упакований у стильну коробку, в яку також поміщений кашеміровий мішечок, створений для захисту флакона від можливих пошкоджень. Аромат сподобається як чоловікам, так і жінкам.

 

Affinessence Cedre Iris – романтика та витонченість

Як ви вже знаєте, композицію створено на основі базових нот, серед яких складно виділити ведучі. Відтінки відчуваються все і відразу, кружляючи голову неймовірним поєднанням. Тосканський ірис розкривається квітковою насолодою з легкими пудровими тонами. Вірджинський, Техаський та Атласький кедри грають лісовими деревними мотивами, переливаючись витонченими хвойними аспектами. Гуаяк огортає димною аурою з ледь вловимими нюансами ванілі та фіалки. Мірра, бензоїн і ладан обволікають таємничими смолистими тонами, надаючи композиції неповторного чуттєвого, злегка п'янкого відтінку.

Якщо ви хочете стати володаркою шикарної парфуми, радимо купити Affinessence Cedre Iris в інтернет-магазині La Grande, де створені всі умови для комфортних покупок.