0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Franck Muller Aeternitas

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Muller Aeternitas Парфумована вода
Немає у наявності

Franck Muller Aeternitas – втілення Вічності…

 

Результатом об'єднання найскладнішого мистецтва виготовлення годинникових механізмів та створення елітарних ароматів став орієнтально-гурманський парфум Franck Muller Aeternitas – настільки ж вишуканий та стійкий, як і модель годинника даного бренду, якому вона присвячена.

«Вічність» - так перекладається його ім'я, і дійсно – цей годинник відрізняється винятковою надійністю, гарантуючи бездоганну точність ходу протягом цілого тисячоліття.

Такий же стійок і аромат, що викликає захоплення всіх поціновувачів респектабельності та гедонізму – мистецтва отримання задоволень від життя та здатності цінувати всі прояви прекрасного. Ось чому він буде ідеальним вибором для осінньо-зимового світського сезону, дозволяючи своїм власникам сяяти у суспільстві, демонструючи свій винятковий смак. Парфуми для шикарних вечорів, вишуканої публіки та гідних власників!

Історія аромату

 

Бренд Franck Muller порівняно молодий, якщо думати категоріями ювелірного світу. Його історія почалася в 1991 році, але зараз у нього репутація одного з найсучасніших, інноваційних та передових у світі виробників найскладніших годинників. На рахунку Френка Мюллера та його майстрів – понад 20 винаходів, безліч незвичайних рішень, застосованих вперше у світі.

До 25-річного ювілею марки в 2017 році було випущено унікальну парфумерну колекцію з 5 творів, кожен з яких відображає одну з найбільш вдалих і незвичайних моделей годинників Franck Muller. Для того, щоб передати всі тонкощі та нюанси, було застосовано особливу технологію «Aromafusion», розроблену в компанії CPL Aromas, залученій додому до співпраці. Фахівцям вдалося створити мікс унікальних парфумерних інгредієнтів найвищої якості та ультрасучасних методик створення композицій. Крім того, до роботи було залучено найкращі парфумери сучасності – так, над створенням «Вічності» працювала молода, але вже знаменита француженка Жюлі Плюше (Julie Pluchet).

 

Franck Muller Aeternitas – 999 років досконалості!

Магія теплих прянощів, що зачаровує солодощі вишні та ванілі – ось сутність цієї чарівної красою композиції, створеної в стилі унісекс: і жінки, і чоловіки зможуть оцінити її переливи на своїй шкірі і насолодитися багатством і складністю аромату.

Вступає вона яскравим і чарівним вишневим акордом, красиво підсвіченим відтінками бергамоту та мандарину. Розвиток звучання приносить чудовий пряний акорд, у якому переплелися ноти дорогоцінного шафрану, теплої кориці та харизматичної гвоздики. Їх колорит доповнений красою квіткового букета, вміло складеного з троянд, жасмину та апельсинового кольору. У фіналі аромат огортає нас магією ванілі, орієнтальною чуттєвістю пачулі, лабдануму та бобів тонка, притягує магнетичною силою мускусу та теплом амбри, зачаровує багатогранністю запаху вудового дерева в тандемі з білим кедром.

Заслуговує на безліч компліментів і фірмовий стиль флаконів, стилізованих під поліровані циферблати годинника бренду. Це свідчення вашого життєвого успіху, втілення дорогоцінної розкоші у ваших руках! Придбати Franck Muller Aeternitas в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де можна знайти справжні твори найрідкісніших і найдорожчих марок.