0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Aerin Lauder Tuberose le Jour

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності

Aerin Lauder - це модний бренд, заснований онукою Есті Лаудер, культової фігури у світі моди. Розпочавши свою історію у 2011 році, спочатку він спеціалізувався виключно на випуску сумочок, прикрас та аксесуарів для дому, але поступово розширив лінійку, тепер пропонуючи жінкам чудову парфумерію класу «люкс», здатну задовольнити найвибагливіший смак.

У 2017 році торгова марка поповнила чарівну Premier Collection двома новими ароматами, присвяченими туберозі. Ця чудова квітка має напрочуд приємний, ніжний і солодкий запах, але його пахощі відрізняються в різний час доби. Зібрані ввечері бутони ваблять своєю чуттєвістю і спокусливою спокусою, тоді як зрізані на світанку більш повітряні, що іскряться і полонить неймовірною чистотою і свіжістю. Tuberose Le Jour втілює собою ранковий характер граційної мексиканської красуні

Це вишуканий квітковий мускусно-дерев'яний букет, що ідеально підходить для денного ансамблю. Відрізняється трепетним і переливчастим звучанням, тішить багатою палітрою відтінків та захоплюючою глибиною. Він адресований романтичним і мрійливим дівчатам, які прагнуть підкреслити свою жіночність, грацію і природний шарм, зробити образ більш витонченим і елегантним. Його власниця інтелігентна та доглянута, впевнена в собі та харизматична. Щоб сяяти, їй не потрібен яскравий макіяж і велика кількість прикрас - досить правильно підібраних аксесуарів, ретельно укладеного волосся і, звичайно, пари крапель чарівного парфуму, який помістить її в центр загальної уваги, виділить у натовпі і зробить справжньою зіркою за будь-яких обставин.

Чарівні вершкові акорди індійської туберози в чарівній піраміді посилені холодним, тихо мерехтливим жасмином, витонченими акцентами флердоранжа і невагомими вкрапленнями неролі, які, подібно крил метелика, ніжно тремтять на вітрі і щоб розчинитися в м'яких і м'яких.

Аромат пухнастий і прохолодний, немов білосніжна хмаринка, що пливе в сліпучій небесній блакиті - позбавлений традиційної анімаліки і вираженого еротизму, навпаки, делікатний, цілісний і вишуканий, полонить своєю округлістю і гармонійністю, легким сяйвом і неперевершеною. Це бездоганне втілення жіночності та розкоші, бездоганна симфонія, де немає жодного натяку на вульгарність. Запах струмує по шкірі, немов молочний шовк, огортає свою володарку найтоншим флером з білих пелюсток, вселяє впевненість у своїх чарах і забезпечує чудовий настрій на цілий день.

Парфум інтригує і захоплює, приваблює і зачаровує, відмінно поєднуючись з різними стилями, від суворого офісного до недбалого casual. Підходить на всі випадки життя - для офіційних заходів та коктейльних вечірок, ділових зустрічей та побачень, прогулянок та навчання.

Купити Aerin Lauder Tuberose Le Jour можна в інтернет-магазині La Grande.