0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Aerin Lauder Tangier Vanille

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Aerin Lauder Tangier Vanille Парфумована вода
Немає у наявності

У 2011 році, набравшись досвіду у сімейній корпорації, Ерін Лаудер, онука знаменитої Есті, вирішила заснувати власний бренд. Її торгова марка орієнтована на сучасних дівчат, діяльних, успішних та активних, які поєднують у собі наполегливість та цілеспрямованість із бездоганною елегантністю. Клієнтки цього модного будинку жіночні та привабливі, мають бездоганний смак і унікальний стиль, тому і вибирають вишукані аксесуари та парфумерію Aerin Lauder .

У 2016 році компанія представила розкішний східний аромат Tangier Vanille . Натхненням для нього стала поїздка Ерін до Марокко. Північний порт Танжер часто називають воротами до Африки, адже це перше місто, яке зустрічає європейця на континенті - чарівний куточок, що затишно розташувався на березі Гібралтарської протоки і славиться своїми базарами, палацами та садами. Чудова композиція пропонує відкрити секретні двері і проникнути в серце арабської медини, щоб пізнати пишність і загадку багатої країни. Там очі розбігаються від яскравих фарб, а голова паморочиться від неймовірних запахів. На прилавках галасливих торговців розкладено дорогоцінні шовки з Індії та Китаю, чудові гурманські солодощі, вишукані прикраси з деревини та кістки, а також рідкісні прянощі, від мелегетського перцю до ванілі мадагаскарської.

Саме її чарівне пахощі і використане як головний акорд чарівної піраміди. В інтерпретації модного бренду вона звучить особливо м'яко і затишно, немов пухнастий палантин лягає на плечі, дарує незрівнянне почуття комфорту, дещицю літнього тепла і допомагає забути про тривоги. Це чудовий антидепресант, здатний скрасити життя у холоди, справжній порятунок у сиру погоду, коли вам хочеться чогось світлого, легкого та позитивного.

Відкриває чарівний букет контрастне поєднання свіжих та теплих нот. Карамельно-ванільні мотиви доповнені іскристим бергамотом, завдяки чому починають сяяти, немов бурштин у сонячному проміні. Вкраплення пелюсток чуттєвої троянди надає звучанню принадну млосність і ніжність, посилює природну насолоду і радує гарною грою відблисків на шкірі. Далі м'яким золотом розливається смолиста амбра, ласкава, немов буркотливе кошеня. Її бальзамічні переливи віртуозно доповнені повітряною красою мускусу, що неспішно опускається на кремово-вершкову підкладку із сандалу.

Комбінація нескінченно елегантна, витончена та прекрасна - скарб, гідний прикрасити парфумерну колекцію гурманів та естетів. Парфюмова вода грає і іскриться, зачаровує грацією пантери і захоплює в неймовірний вихор емоцій. Це справжній афродизіак, спокусливий і принадний, що приваблює у свої чаклунські мережі та обіцяє неземне задоволення. Як перед таким можна встояти? Він стане вдалим вибором для побачень, світських заходів, вечірок, урочистостей та прийомів, помістить свою володарку в центр загальної уваги, забезпечить захоплення оточуючих та море компліментів.

Купити Aerin Lauder Tangier Vanille в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.