0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Aerin Lauder Lilac Path

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Aerin Lauder Lilac Path Парфумована вода
Немає у наявності
Aerin Lauder Lilac Path Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Ерін Лаудер, онука знаменитої Есті, креативний директор її компанії та голова Clinique Laboratories, заснувала власний бренд у 2011 році. Aerin Lauder орієнтована на успішних та елегантних жінок, які віддають перевагу дійсно якісним речам. Вони стильні, впевнені в собі та успішні, тому обирають чудову парфумерію, аксесуари та прикраси від модного будинку Лаудер. Всі вироби торгової марки відносяться до сегменту «люкс» і здатні задовольнити найвибагливіший смак.

Lilac Path - це одна з п'яти дебютних композицій для неї, випущених у листопаді 2013 року в рамках лінійки Perfume Collection . Над формулою чудового квіткового букета працювали найкращі фахівці Firmenich, а обличчям рекламної кампанії виступила сама Ерін. Одягнена в розкішну сукню від Valentino, розшиту квітами і чудово підкреслює фігуру, вона втілює головні цінності бренду, як жіночність, витонченість, постійна елегантність і бездоганне почуття стилю.

Чарівний аромат із солюючим акордом бузку вона присвятила своїй бабусі. Есті любила пишні бутони і п'янкий запах квітучих рослин, у її літній резиденції на французькому узбережжі була висаджена ціла бузкова алея, якою любила гуляти і маленька дівчинка. Коли наставав травень, густі кущі зацвітали, наповнюючи повітря дивовижними пахощами, водночас свіжими і солодкими, граціозними і чуттєвими, іскристими, немов сонячні зайчики на водній гладі, і невагомим, як туманний серпанок над річкою. Саме таким і вийшов чудовий парфум: прохолодним, переливчастим та повітряним.

Дурняючий запах бузку посилює медова млість жасмину і запашну ніжність жимолості. Вишукані акценти флердоранжу забезпечують принадну невагомість і запаморочливий об'єм, а аристократична гіркота ангелики надає звучанню чарівної витонченості та грації, красиво переливаючись на тлі соковитої зелені гальбануму. Піраміда досить лаконічна, але чарівна у своїй мінімалістичній простоті, коли всі інгредієнти сплетені рукою майстра у неймовірну симфонію світла та легкості, посилюючи та віртуозно доповнюючи інші.

Така парфумована вода стане вдалим вибором будь-якого денного ансамблю. Вона добре поєднується зі строгими блузами і модними сукнями, діловими костюмами і сарафанами, що летять. Відрізняється делікатністю та ненав'язливістю, цілісністю та чудовою збалансованістю, тому доречна на світському прийомі, в офісі, на лекції, культурному заході чи романтичному побаченні.

Видання упаковане у витончений флакон із прозорого скла. Пляшечка прямокутна, з чіткою геометрією ліній, що лише наголошує на цінності її вмісту. Увінчаний фіал ковпачком, декорованим ніжно-рожевим каменем. Коробка прикрашена унікальним орнаментом Marila як на фірмовому батіку.

Купити Aerin Lauder Lilac Path можна в інтернет-магазині La Grande.