0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Aerin Lauder Hibiscus Palm

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Aerin Lauder Hibiscus Palm Парфумована вода
Немає у наявності

Модний бренд Aerin Lauder був створений у 2011 році Ерін Лаудер, онукою знаменитої Есті та креативним директором її бренду. Багато років пропрацювавши в сімейному бізнесі, вона вирішила заснувати власну торгову марку, щоб запропонувати жінкам стильні та елегантні аксесуари, прикраси та парфумерію класу «люкс». Клієнтки модного будинку - дівчата сучасні, успішні та витончені, які прагнуть виділятися на тлі інших. Їх відрізняє вишуканість та бездоганний смак, тонке почуття стилю і, звичайно, чарівні аромати, що допомагають створити просто сліпучий образ.

У 2017 році бренд представив чарівну композицію Hibiscus Palm . Це чудовий квітковий парфум, натхненний багатою природою тропічних островів, з їх білими пляжами, хвилюючим блакитом хвиль і пишною рослинністю. Сама Ерін любить проводити вільний час на узбережжі, стверджуючи, що в острівному житті є щось чарівне - ніби з бетонних обіймів кам'яних джунглів ви переноситеся в загублений райський куточок, де зупиняється час, зникають усі негаразди і проблеми, залишаючи місце лише безкрайньому океану. теплого піску, пальм та екзотичних кольорів з дурманливо-солодким запахом. Саме таким і вийшов чудовий парфум: умиротворюючим, легким і безтурботним. Це справжній антидепресант, чаклунське зілля, яке допоможе своїй володарці втекти геть від задушливого мегаполісу та дощової, похмурої погоди у казкове місце, забути про всі проблеми, розслабитися та насолодитися тишею та негодою.

Чудова піраміда побудована навколо сонячних акордів гібіскуса, ілангу, лотоса та франжіпані. Їх кокетливе мерехтіння посилене соковитою зеленню пальмового листа, приправлене щіпкою пекучого імбиру для пікантності і оповите шовковою пеленою з мускусу. Вершково-кремові мотиви посилюють гурманські акценти кокосового молока, щоб потім повільно розтанути у затишних ванільних обіймах.

Це справжній шматочок літа, укладений у витончений прямокутний флакон, солодке і прохолодне морозиво, що приємно освіжає в спеку і запах шкіри, поцілованої сонцем. Букет ніжний і делікатний, утихомирюючий і бешкетний, під стать своїй чарівній власниці, життєрадісній і романтичній дівчині, перед сліпучою посмішкою якої не може встояти жоден чоловік!

Аромат миттєво покращує настрій, робить світ теплішим і затишнішим, захоплюючи вас у неймовірний калейдоскоп емоцій. Він заряджає енергією та оптимізмом, впевненістю у своїй чарівності, зачаровує чарівною грою відблисків і багатим, чуттєвим розкриттям. Переливається, сяє, струмує, наче шовк і тішить неймовірною м'якістю та теплотою. Цю парфумовану воду можна сміливо надягати в офіс або на побачення, на лекцію чи вечірку: вона зробить ваш образ більш жіночним та граціозним, забезпечивши захоплені погляди та компліменти.

Купити Aerin Lauder Hibiscus Palm можна в інтернет-магазині La Grande.