0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Aerin Lauder Evening Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Aerin Lauder Evening Rose Парфумована вода
Немає у наявності
Aerin Lauder Evening Rose Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Історія модного будинку Aerin Lauder розпочинається у 2011 році. Тоді онука знаменитої Есті Лаудер, креативний директор її компанії, а також голова Clinique Laboratories вирішує заснувати власний бренд. Торгова марка швидко здобула популярність і стала чудовим доказом ділових талантів спадкоємиці багатомільйонної корпорації.

Свою дебютну парфумерну колекцію вона презентувала у листопаді 2013-го. До неї увійшло 5 жіночих ароматів, розроблених у співпраці з парфумерами Firmenich. Особою рекламної кампанії стала сама Ерін. Струнка, підтягнута та елегантна, вона позує на тлі Палм-Біч у розкішній сукні від Valentino, втілюючи собою головні цінності бренду, такі як жіночність, витонченість та вишуканість.

Кожен із п'яти представлених парфумів створений для певного настрою та пори року. Так, чарівний Evening Rose - це уособлення сутінків, чуттєвий і хвилюючий уяву букет, який приховує в собі шарм вечірнього міста. Його основу складає несподіваний дует коньяку та троянди. Зваблива красуня і п'янкий напій представлені у чудово-димному ладанному серпанку. Вони складають ідеальну пару, хвилюючи кров і притягуючи до себе, наче магніт.

Композиція повністю виправдовує свою назву. Вона прекрасна, важка і вечірня, водночас прозора і темна, сексуальна і приваблива. Бездоганно зливається зі шкірою, розтікаючись рідким золотом, зігріваючи як келих дорогого алкоголю і додаючи образу елегантності.

Бурштинові коньячні мотиви відкривають чарівну піраміду. Їхнє тихе мерехтіння несподівано доповнене соковитими іскорками стиглої ожини, такою свіжою та солодкою, що просто неможливо встояти. Палкий темперамент ягід оточує граціозний флер з бордових, рожевих та червоних пелюсток, що захоплюють свою володарку в неймовірний вихор емоцій. Травнева та болгарська троянда злегка припорошені пекучим перцем для пікантності6 вкраплення зухвалих спецій підвищує градус напруги і підкреслює чарівну ніжність пишних бутонів, щоб потім змінитись імпозантною амбровою базою, пронизаною таємничими акцентами ладану.

Аромат не надто гучний, але досить щільний, щоб вас помітили та проводили захопленими поглядами. У його хмаринці так і хочеться надіти високі підбори, стильну сукню зі сміливим вирізом і вирушити на звану вечерю, де ви зможете відчути себе справжньою королевою вечора.

Видання упаковане у прямокутний флакон із прозорого скла, прикрашений ковпачком із натурального каменю. Для кожного парфуму в серії вибрано окремий колір. Зовнішня коробка прикрашена мотивом Hither - це яскравий візерунок, що є сучасною адаптацією популярного в Англії на початку ХХ століття орнаменту. Такі тканини Ерін часто використовують для обробки аксесуарів.

Купити Aerin Lauder Evening Rose можна в інтернет-магазині La Grande.