0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Aedes de Venustas Pelargonium

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Aedes de Venustas Pelargonium Парфумована вода
Немає у наявності
Aedes de Venustas Pelargonium Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Унісекс-композиція Pelargonium від нішевого бренду Aedes de Venustas вийшла у 2017 році. Це стильний парфум, над створенням якого працювала Наталі Файстхауер (Nathalie Feisthauer), головний спеціаліст компанії Symrise, яка отримала популярність своїми роботами для торгових марок Yohji Yamamoto, Cartier, Azzaro, Etat Libre d'Orange та Hermes.

Як видно з назви, квітковий дерев'яно-мускусний букет присвячений пеларгонії, скромній і тендітній рослині, що полюбилася багатьом за його витончену форму, пишне цвітіння і самобутній запах, що легко впізнається. Примітно, що бутони практично не пахнуть, аромат витікає саме листя та стебла. Їхнє пахощі холодне, приємно освіжаюче, з привабливими рожевими нюансами і фірмовим металевим аспектом, якому, на щастя, не знайшлося місця в чарівно-прекрасному виданні: парфумер рішуче позбавилася ноток металу, піднявши замість них деревно-бальзамічні напівтони, з більш теплим та спокусливим.

Чудовий еліксир є ольфакторним втіленням голландського живопису золотого віку, з його чудовими натюрмортами, коли на темному задньому фоні розквітають яскраві та пишні квіти. Смолисто-димні переливи ветивера і гваяка красиво обрамляють зелень листя і трепетну красу витончених пелюсток, створюючи дивовижний контраст, як на полотнах Хема Яна Давідса.

Бутони герані та ірису, що пишуть свіжістю і фарбами чудово врівноважують вкрадливий шепіт моху і м'яке мерехтіння кедра, неспішно підводячи до складного ладанного візерунку, без якого неможливо уявити жодну композицію модного будинку. Та й як може бути інакше, адже будь-який храм потребує воскуріння і пахощі!

Пеларгонія в чарівній піраміді сліпуче сяє на тлі солодкувато-пудрових, хвойно-смолистих, бальзамічних та димно-ванільних акордів, іскриться цитрусовою свіжістю та приємно остуджує крижаним диханням дорогоцінних спецій. Вона струмує шовком, подібно вершковому мускусу, інтригує шоколадною терпкістю і манить пекучим темпераментом, вражаючи неймовірною палітрою відтінків і глибиною, що манить.