0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Aedes de Venustas Musc Encense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Aedes de Venustas Musc Encense Парфумована вода
Немає у наявності
Aedes de Venustas Musc Encense Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Унісекс-композиція Musc Encense від нішевого будинку Aedes de Venustas була представлена в червні 2018 року на парфумерній виставці ESXENXE, де була визнана однією з найкращих скелективних робіт. Це чудовий фужер, що однаково добре розкривається на жіночій та чоловічій шкірі. Він створений Ральфом Швігером (Ralf Schwieger), який прославився своїми роботами для брендів Atelier Cologne, Yves Saint Laurent, Cremieux, Marc Jacobs та Hermes.

Чарівний букет присвячений мускусу. Це бездоганне втілення м'якості і скромності, абсолютно нейтральний і ненав'язливий парфум, свого роду ольфакторний аналог макіяжу nude make-up, що приховує за простотою і невибагливістю, що суворо вибудувану гармонію і ретельний підбір компонентів.

Така парфумована вода відмінно розкривається в холодну та теплу погоду, різний час доби та сезон, доречна за будь-яких обставин. Вона схожа на ретельно випрасувану білу сорочку з натуральних тканин – чудово поєднується з джинсами та піджаком, модним сарафаном або кашеміровим пальто, строгим офісним костюмом та підкреслено недбалим стилем гранж чи casual.

Підкреслена відмова від декларативності та небажання привертати загальну увагу роблять аромат ідеальним тлом для створення будь-якого образу. Це універсальний варіант на всі випадки, який додасть своєму володарю елегантності та витонченості, підкреслить його бездоганний смак та харизму.

Основу чарівної піраміди становить чуттєвий ладанно-мускусний дует, як втілення дивовижної синергії тілесного та духовного, містичного та плотського, божественного та тваринного. Парфумер використав власну розробку, аналог давно забороненого тонкінського мускусу, та фірмовий аккорд, якими славиться американська торгова марка. В результаті вийшла дивовижна комбінація, загадково напівпрозора, наче стеаринова пластина на просвіт, коли яскраве світло не може пробитися крізь бурштинові глибини, розтікаючись медовою карамеллю і даруючи безліч приємних відчуттів.

У майстерно переплетених нотах вгадується запах шовкових пасм волосся, в яких заплутався вітер, і лагідне тепло зігрітого молока, перламутрове мерехтіння перлин і м'які, і невагомі дотики гагачого пуху, і туманний морок, що стелився над гірським озером, і. а.

Букет теплий і трохи нагадує свічковий віск, зігрітий у пальцях, - і в той же час пухнастий, як підшерстя на черевці кошеня: він дарує незрівнянне почуття затишку та комфорту, допомагає розслабитися та відволіктися від проблем. Пом'якшити його анімалістичну чуттєвість допомагає фужерна свіжість мускатної шавлії та чарівна прохолода гедіону, прозора, немов кришталева роса на скошеній рано-вранці траві. Царська амбра надає звучанню благородної смолистості, розсипаючись на тютюнові та солонувато-морські відтінки, а завершує чарівну композицію бархатиста вершковість бобів тонка з його характерними цукрово-горіховими напівтонами.

Купити Aedes de Venustas Musc Encense можна в інтернет-магазині La Grande.