0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Acqua Di Parma Peonia Nobile Edizione Speciale

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Acqua di Parma Peonia Nobile Edizione Speciale Парфумована вода
Немає у наявності

Для модного будинку Acqua di Parma стало гарною традицією щороку випускати лімітований тираж одного парфуму у розкішному оформленні. У 2017 році був представлений чарівний Peonia Nobile Edizione Speciale .

Чарівний букет присвячений красеню-піону. Це пишна багатопелюсткова рослина, що володіє запаморочливо-солодким і ніжним запахом. Його пахощі хвилююче й привабливе, що освіжає й має неймовірне тяжіння. На жаль, неможливо отримати ефірну олію півонії, зберігши її дурманливе пахощі, тому парфумери додають до головного інгредієнта фруктові, пряні та бальзамічні ноти, щоб максимально достовірно відтворити красу граціозної квітки.

У цьому виданні півонія вийшов об'ємним і повітряним, багатогранним і переливчастим, зітканим з величезної кількості променистих акордів, з чарівною природною недбалістю, наче розпатлані весняним вітром пелюстки. Він прохолодний і леткий, лягає невидимим флером на шкіру і тішить карколомною палітрою півтонів. Справжня магія, укладена у витончений флакон, віртуозно збудована симфонія світла, весни та краси, перед чарами якої неможливо встояти!

Трепетні та теплі півонові переливи доповнені чуттєвими малиновими акцентами. Стигла ягода посилює природну насолоду рослини, а пустотливі іскорки поглиблюють тіні, роблячи квітку більш об'ємною, але при цьому не щільною. Композиція зберігає свою повітряну текстуру, палаючи, немов сліпучі сонячні промені на тлі соковитої зелені герані. Шорстко-оксамитові пачулі надають особливої м'якості та чудових шоколадних півтонів, які порадують любительок гурманіки, а завершує карколомну комбінацію царствена і велична амбра.

Така парфумована вода стане вдалим придбанням для теплої пори року, з весни та до середини літа, коли спека ще не вступила у свої права. Це яскрава особливість будь-якого ансамблю, яка додасть своїй володарці елегантності та витонченості, зробить образ більш жіночним та спокусливим. Чудовий вибір для побачень, коктейльних вечірок, дружніх зустрічей, світських заходів та урочистостей.

Цей вишуканий квітковий шипр упакований у чарівний флакон із квітковим орнаментом. Фіал округлий, невисокий, виконаний із прозорого скла у витонченій стилістиці арт-деко. Рідина всередині забарвлена ніжно-рожевий відтінок, вказуючи на романтичний і жіночний характер композиції. Вона відмінно поєднується з насиченими неоново-пурпуровими візерунками та золотистою циліндричною кришечкою, що вінчає пляшечку. Таке видання стане чудовою прикрасою будь-якої парфумерної колекції та чудовим подарунком для цінительок ексклюзиву.

Купити в інтернет-магазині La Grande.