0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми By Kilian Kissing Burns 6.4 Calories a Minute. Wanna Workout?

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

231 грн
By Kilian Kissing Burns 6.4 Calories A Minute. Wanna Workout? Парфумована вода (тестер)
100ml
5 597 грн

By Kilian Kissing Burns 6.4 Calories a Minute. Wanna Workout?



Модний дім By Kilian був заснований у 2007 році Кіліаном Хеннессі, спадкоємцем знаменитої коньячної династії. Він з раннього дитинства любив гарні аромати, тому вступив до Інституту ISIPCA, навчався у найкращих сучасних парфумерів і пройшов стажування в компаніях Christian Dior, Giorgio Armani, Paco Rabanne та Alexander McQueen, поки не наважився на створення власного бренду, девізом якого став вислів «Парфюм як мистецтво».

Усі видання торгової марки епатажні, самобутні та зухвалі. Їх виділяє розкішне оформлення, провокаційна назва та ретельний підбір компонентів. Не стала винятком і колекція My Kind Of Love, представлена у серпні 2018 року. Це перша в історії бренду молодіжна лінійка, зовсім не схожа на те, що Кіліан робив раніше. У серію увійшло 5 продуктів, включаючи чарівний By Kilian Kissing Burns 6.4 Calories A Minute. Wanna Workout?



Парфуми східно-гурманські, багатогранні і багаті. Він однаково добре розкривається як на жіночій, так і на чоловічій шкірі. Чудовий подарунок для любителів солодкого! Світлий і грайливий, він миттєво покращує настрій, допомагає відволіктися від проблем та налаштуватися на позитив. Домінують у чудовому букеті акорди молока, вершкові, ніжні та щедро приправлені кристаликами цукру. У компанії з трепетними квітами і чарівною прохолодою молодого листя звучання стає грайливішим і спокусливішим, набуває особливої чуттєвості і привабливості, розливаючись сліпучими іскорками по шкірі. Це чудовий коктейль, прикрашений фруктами та зацукрованими пелюстками, дивовижні ласощі, від яких просто неможливо відірватися!



Відкривають чарівну композицію бешкетні іскорки бергамота. Стиглий цитрус так і бризкає соком, грайливо мерехтить в ореолі пружних зелених пагонів. Їхня трав'яниста свіжість служить чудовим тлом для розкриття пишних бутонів. Граційна конвалія і зваблива троянда неспішно кружляють у чарівному танці, повільно опускаючись у кремові обійми молочної ванілі.

Парфумована вода лягає пухнастим і легким флером, немов біла хмарка, огортає свого власника найніжнішою вуаллю і радує неймовірною палітрою відтінків. Вона моментально покращує настрій і додає задерикуватого блиску очам, привертає увагу оточуючих та незмінно відзначається компліментами. Відмінно поєднується з різним одягом - від недбалого casual до романтичного коктейльного плаття, підходить для денного та вечірнього образу. З нею можна вирушити на побачення чи концерт, вечірку чи урочистий захід – хоч би якими були обставини та погода, ви гарантовано будете чарівні!



Купити By Kilian Kissing Burns 6.4 Calories A Minute. Wanna Workout? в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у елегантний флакон-сферу. Масивна кубічна кришка виконує роль п'єдесталу, на який червоними та золотими літерами нанесено назву композиції та її девіз. Такий аромат стане чудовою окрасою будь-якої парфумерної колекції.