0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian I Don't Need a Prince by My Side to Be a Princess

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

4 806 грн
By Kilian I Don`t Need A Prince By My Side To Be A Princess Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Модний бренд By Kilian був заснований спадкоємцем знаменитої коньячної династії Кіліаном Хеннессі у 2007 році. Торгова марка спеціалізується з випуску нішевої парфумерії. Кожне її видання вирізняє ретельну розробку концепції, унікальне оформлення та неповторний епатажний стиль. Не стала винятком і колекція My Kind Of Love , представлена у серпні 2018 року.

До неї увійшло 5 оригінальних композицій для Неї та для Нього. Це перша молодіжна лінійка – серія ароматів, орієнтована на молодих, амбітних та креативних людей з яскравою харизмою та унікальним смаком, які обирають самобутні та не схожі на інші парфуми, щоб підкреслити свою індивідуальність та стиль. Всі продукти упаковані у непрозорі чорні круглі флакони. Масивні кубічні кришки служать одночасно і основою, на якій, як на п'єдесталі, височить елегантний фіал-сфера. На них золотими літерами нанесений девіз парфумованої води, провокаційний та зухвалий, а червоними – її назва. Колекція зовсім не схожа на те, що Кіліан робив раніше, тому й викликала неймовірний ажіотаж.

 

Princess - букет східний гурманський, з динамічним та світлим характером, який ідеально підходить для весни чи літа. Він пустотливий і кокетливий, грайливий і апетитний, немов вишуканий десерт - уособлює грайливий дух молодої та впевненої в собі дівчини, чарівної у своїй безпосередності та сміливо руйнуючої стереотипи та шаблони. Вона життєрадісна, любить фліртувати і бути в центрі уваги, тому парфум вибирає собі під стать, такий же яскравий і привабливий.

Відкривають чудову композицію соковиті іскорки лимона, посилені солодкою м'якоттю персика та дзвінкими переливами яблука. Стиглі плоди так і бризкають соком, захоплюючи свою власницю в неймовірний вихор емоцій. Їх палкий темперамент пом'якшують трав'янисті переливи зеленого чаю, гедіону і жасмину, красиво обрамлені пекучими акордами імбиру, який багаторазово підвищує градус напруги і забезпечує чудову динаміку, повільно підводячи до масляно-кремової кондитерської бази. Там панує маршмеллоу та ваніль, разом зливаючись у чарівну симфонію ніжності та спокуси. Їхній дует схожий на збите згущене молоко, трохи припудрене подрібненим цукром, тягуче, ніжне і таке апетитне, що просто неможливо відірватися!

Дивовижні ласощі для нюху миттєво перетворюють свою власницю, додають спокусливого блиску очам і дають можливість відчути себе справжньою принцесою, прекрасною, бажаною та сліпучою! Усього пара крапель чарівного еліксиру ляже на плечі невагомим флером, огорне вас пухнастою серпанком, ніби ви парите серед білосніжних хмар, і подарує чарівне відчуття легкості. Аромат солодкий і хвилюючий, він струмує, як молочний шовк і розбурхує уяву, сп'янюючи не гірше за шампанське. Миттєво пожвавлює сірість буднів, змушує світ навколо заграти соковитими фарбами та покращує настрій. Це запаморочливий коктейль, який подарує своїй володарці відчуття свята і вселяє впевненість у власній чарівності.

Придбати By Kilian I Don`t Need A Prince By My Side To Be A Princess можна в інтернет-магазині La Grande.