0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Acqua Di Parma Acqua Nobile Rosa

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Acqua di Parma Acqua Nobile Rosa Туалетна вода
Немає у наявності
Acqua di Parma Acqua Nobile Rosa Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

У 2015 році вишукана акватична колекція ароматів для неї від італійського нішевого бренду поповнилася четвертим виданням: ним став чарівний Acqua Nobile Rosa . Цей витончений квітковий букет, що є світлішою, легкою і прозорішою версією культового парфуму модного будинку, випущений спеціально для літнього сезону. Присвячено чудову композицію королеві всіх квітів — Її величності Розі. Для туалетної води використаний спеціальний столепестковий сорт, що вирощується неподалік міста Альба, на північному заході Італії.

Така рослина має не тільки дуже великі і пишні бутони, що нагадують за формою півонія, але й чудовим запахом: солодким, тягучим, насиченим, з чарівними мармеладними півтонами. Рожеве пахощі настільки прекрасне, що перед ним просто неможливо встояти! Тому такий парфум стане справжньою знахідкою для любительок цієї квітки, а також дівчат витончених і романтичних, які хочуть підкреслити свою чарівність, тонкий смак і унікальний стиль, зробити образ жіночнішим і витонченішим.

Усього пара крапель магічного еліксиру перенесуть вас у залитий сонцем середземноморський сад рано-вранці, коли кришталеві краплі ранкової роси ще не випарувалися з ніжних пелюсток. Прозорі та грайливі, вони переливаються веселою веселкою в сліпучому проміні. Ласкавий вітерець колишає пружні стебла, плутаючись у розпущеному волоссі і густих кронах фруктових дерев, повітря наповнене солодкою пахощами, а навколо панує атмосфера абсолютної розслабленості, млості і тихої радості, коли немає жодних проблем, а лише гарний настрій і бажання ділитися вулицями. Завдяки такому аромату найхмуріший і похмуріший день стає світлішим і теплішим. Це справжній антидепресант, який наповнить ваше життя соковитими фарбами та налаштує на позитив!

Стартує багатогранна та складна піраміда чуттєвими переливами цитрусів. Темпераментний бергамот і свіжий мандарин так і бризкають соком, захоплюючи неймовірний калейдоскоп емоцій. Їх палку пристрасть чудово підкреслює елегантна терпкість чорної смородини. Налиті сонцем ягоди надають звучанню принадної бархатистості і таємничої знемоги, неспішно підводячи до чарівної феєрії різнокольорових пелюсток.

Шовкова м'якість фрезії та цикламену вдало доповнює спокусливі відблиски троянд, сплітаючись разом у чарівну симфонію світла та ніжності. Чорний перець тут подібний до гострих шипів: так само хвилює кров, служачи ідеальним фоном для розкриття ефемерної невагомості пронизаних вершковим мускусом бутонів. А завершує незрівнянний образ благородна амброва база, медова та тягуча, наче розтоплена карамель. Все чудово збалансовано, благородно та гармонійно - просто неможливо відірватися!

Купити Acqua di Parma Acqua Nobile Rosa можна в інтернет-магазині La Grande.