0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Candy Collector Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Prada Candy Collector Edition Парфумована вода
Немає у наявності

Парфумерія Prada Candy Collector Edition


Жінка, яка викликає захоплення, не обов'язково має виглядати надмірно яскраво, мати зухвалий макіяж і провокувати шквал емоцій своєю появою. Щоб ловити на собі зацікавлені погляди, їй достатньо перебувати у відмінному настрої, виглядати доглянутою та стильною – а про все інше подбає її улюблена парфума. Ноту бешкетності, привабливості та дівочої грайливості в жіночий образ внесе Prada Candy Collector Edition . Пахощі парфумованої води дозволяє її володарці відчути себе особливою і неповторною, навіть якщо її волосся невимушено розсипане по плечах, а сама вона одягнена у звичайний бавовняний сарафан. Цей аромат створює правильний настрій як під час чергової прогулянки, так і під час підготовки до романтичного побачення, від передчуття якого мурашки повзуть по шкірі. Теплий, м'який, чуттєвий, привабливий, він дарує радість, дозволяючи дівчині запам'ятатися оточуючим і отримати десятки приємних компліментів.

Занадто чуттєво, щоб бути звичайним

«Цукеркова історія» вперше розказана брендом Прада у 2011 році. Тоді на полицях парфумерних відділів почав красуватися флакон циліндричної форми з незвичайною кришкою, що нагадує дзвінок на ресепшні готелю. Поєднання рожевого та золотого в оформленні дозволило ємності виглядати розкішно та привертало до неї увагу. Над створенням флакона працював дизайнер Fabien Baron. Оцінити рівень його майстерності просто - достатньо купити Prada Candy або інший парфум із популярної колекції.

Автором новинки, та всіх наступних робіт цієї лінійки, стала Даніела Рош Андрієр. Згодом сімейство поповнилося кількома новими фланкерами роботи цього парфумера. Серед них – лімітоване видання Prada Candy Collector Edition , що вийшло в 2015 році. Парфуми колекції відрізняються за звучанням, але їх поєднує м'якість, пудровість і насолода.

Магія у назві

Що ви відчуваєте в ту чудову мить, коли розвертаєте обгортку карамелі? Ви перебуваєте в передчутті довгоочікуваної миті, коли упаковка зісковзує з гладкої поверхні цукерки і та виявляється у вас у роті. Ви насолоджуєтесь хвилинами, поки карамель тане, даруючи вам задоволення, захоплюєтеся її насиченою насолодою та улюбленим смаком. Ви відчуваєте радість та приплив позитивних емоцій.

Мабуть, такі самі відчуття намагалися пробудити в шанувальниць торгової марки Прада її майстра, давши цьому парфумерному твору саме таке ім'я. Prada Candy Collector Edition , адресований доглянутій, привабливій жінці, - означає пізнати хвилини щастя, задоволень і радості.

Парфумована вода має композицію, ідентичну оригінальному аромату. Однак її шанувальниці, озвучуючи свою суб'єктивну думку, знаходять відмінності з дебютною версією, називають парфум більш збалансованим, стійким. Його початкові ноти балують карамельною насолодою, поступаючись місцем чарівному білому мускусу і пудровим акцентам. Завершує мелодію тандем глибокого, інтенсивного, теплого смолистого бензоїну та чарівної ванілі.