0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Abercrombie & Fitch First Instinct for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Abercrombie & fitch First Instinct for Her Парфумована вода
1 734 грн
Abercrombie & fitch First Instinct for Her Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
1 460 грн
Abercrombie & fitch First Instinct for Her лосьйон для тіла (тестер)
Немає у наявності

Abercrombie&Fitch First Instinct for Her – романтика і грайливість

Abercrombie & Fitch First Instinct for Her створений для чуттєвих жінок, які кожну закоханість переживають як першу. Неймовірно ніжний аромат видає у своїй володарці пристрасну та романтичну натуру, готову з головою поринути у любовні пригоди. Композиція розкриває найсміливіші риси жіночного образу, переливаючись грайливими спокусливими відтінками. First Instinct for Her – парфум, з яким кожна представниця прекрасної статі відчує щось своє, особливе: одні відчують себе королевою вечірки, інші – чарівною красунею на тропічному пляжі, а хтось навіть феєю в загадковому лісі.

Історія аромату

Історія компанії сягає корінням в 1892 рік, коли David Abercrombie відкрив маленький магазин на березі моря і невелику швейну майстерню. Будучи любителем активно проводити час, він робив зручний одяг. Сьогодні американський бренд Abercrombie & Fitch користується популярністю у всьому світі завдяки стильним та комфортним вбранням, а також іншій якісній продукції, у тому числі парфумерії.

First Instinct for Her був випущений у 2017 році та підкорив безліч представниць прекрасної статі. Цей парфум – втілення жіночності у всій красі. Чуттєві нотки, грайливі акценти, легкі тони, що плавно переходять у глибокі спокусливі мотиви… Відтінки композиції, немов думки в голові у чарівної дами, часом змінюють одна одну з запаморочливою швидкістю, щоб затриматися на найяскравіших моментах. Парфуми одягнені у флакон ніжно-рожевого кольору, що підкреслює романтичний стиль.

Рекламний ролик аромат відобразив закохану жінку, яка одним поглядом може спокусити і підкорити назавжди. Кожна дівчина знає, наскільки незвичний цей стан. Здається, що в тебе є крила, - ще трохи фантазії, і ти зможеш злетіти, ширяти над цим світом, відчуваючи водночас незвичайний спокій і дивовижне хвилювання. Все здається настільки яскравим і казковим, що вже неможливо уявити, яким було звичайне життя – до моменту сплеску почуттів та безмежного відчуття щастя.

Abercrombie&Fitch First Instinct for Her – чуттєвість і витонченість

Верхні ноти іскряться свіжістю грейпфрута, що переливається гіркими цитрусовими нюансами. Незабаром акценти зміщуються у бік апетитної насолоди, розкриваючись екзотичним ароматом маракуї. Чарівне звучання магнолії огортає ніжною, чуттєвою феєрією. «Серце» композиції – квіткова пишність апельсинового кольору та екзотичної метеликової орхідеї. Базові ноти грають неповторними тонами бобів тонка: тут переплітаються пряні та солодкі акценти. Завершує композицію привабливий анімалістичний аромат амбри, в якому чуттєві теплі аспекти змінюються ледь вловимими морськими мотивами.

Якщо ви хочете стати власницею шикарних жіночних парфумів, радимо купити Abercrombie&Fitch First Instinct for Her в інтернет-магазині La Grande, де він представлений в концентрації парфумованої води.