0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Absolument Parfumeur Absolument Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Absolument Parfumeur Absolument Femme Парфумована вода
Немає у наявності
Absolument Parfumeur Absolument Femme Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Absolument Parfumeur Absolument Femme – Абсолютна Жіночність !

Absolument Parfumeur автентичний нішевий бренд із самого серця Франції – Провансу – пропонує втілення жіночого характеру, передане квітковими та пряними переливами парфумованої води Absolument Femme . Ця квіткова композиція прикрашена акордами теплих та свіжих прянощів, цитрусів та пудри – ідеальний вибір для весни та літа, яскравому настрою яких так співзвучний цей аромат!

«Абсолютна Жіночність» захоплює своїх шанувальниць неймовірно стійким і приємним запахом з довгим виразним шлейфом – ось чому вона буде особливо гарна на будь-якому денному заході формату «open air» та світських подіях, де вам захочеться блиснути романтичним витонченим стилем.

Історія аромату

 

Третій аромат у колекції Absolument Parfumeur бренду Le Parfum d'Interdits прославляє жіночність – він став її ольфакторним втіленням. Він був створений у 2012 році творчим тандемом Pascal Rolland і Marc Villaceque, і склав романтичну пару, що вийшла п'ятьма роками раніше, гімну мужності – парфумованій воді Absolument Homme. Обидва ці аромати перегукуються і доповнюють звучання один одного, і тому стануть прекрасним подарунком парі, яка любить внести ще більшу гармонію і чуттєвість у свої відносини.

Фірмовий стиль флаконів нагадує класичні французькі одеколони, але в люксовому виконанні: вони упаковані в шикарні шкіряні коробки насичено-рожевого кольору, які підкреслюють дороге та ексклюзивне звучання парфуму.

Купити Absolument Parfumeur Absolument Femme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: тут зібрано всю колекцію цього рідкісного нішевого бренду, а досвідчені консультанти допоможуть вам з вибором.

 

Absolument Parfumeur Absolument Femme – квіткова романтика

Композиція вступає цитрусовим життєстверджуючим тріо, складеним з аргентинського грейпфрута, танжерину та італійського бергамоту. Соковитий коктейль тонізує і дарує свіжість, переливаючись відтінками аристократичної терпкості, благородної гіркуватості та сонячної запашної солодощі.

"Серце" несподівано спалахує розсипом спецій, в калейдоскопі яких особливо виділяються кардамон і мускатний горіх, а також чебрець, кмин, кориця. Потім парфум дарує нам домінуючий гіркуватий ароматний акцент полину (абсенту) – благородний та прохолодний. І нарешті, пахощі квіткового букета розкриває нам справжню суть жіночності: тут з'єднані оксамитові троянда і фіалка, екзотичні магнолія та іланг-іланг, ніжні жасмин і конвалія, тонкою лінією чуються ромашка, герань, лаванда, гвоздика, неро. , в якому химерно переплітаються темперамент, романтизм, багатогранність та витончений стиль.

Базовий акорд формує неймовірно стійкий і красивий шлейф, витканий з відтінків теплої вершкової деревини сандалу і чуттєвого, сексуального тандему мускусу і амбри, з м'яким штрихом пряних пачулі і солодкої ванілі, що манить.

Якщо ви хочете дійсно жіночний і романтичний парфум, який звучатиме цікаво і не банально, вам варто купити Absolument Parfumeur Absolument Femme – нішева парфумерія завжди відрізняється ексклюзивністю аромату та створить вам імідж дівчини з тонким смаком.