0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Abercrombie & Fitch 8 Fleur de Rouge

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Abercrombie & fitch 8 Fleur de Rouge Парфумована вода
Немає у наявності

Кокетка, інтригуюча особа, жінка, ім'я якої не сходить з вуст оточуючих - які фрази ви не чули вслід! І кожну з них ви сприймаєте як комплімент та похвалу на свою адресу, як доказ того, що ви все робите правильно. Адже бути помітною, пробуджувати інтерес і викликати позитивні емоції у оточуючих – це важливо для представниці прекрасної статі. Формувати свій особливий стиль, підтримувати свою популярність на належному рівні вам допомагає незвичайний аромат 8 F leur de R ouge , представлений знаменитим брендом Abercrombie & F itch .

Бажаєте відчувати комфорт при кожному русі? Бажаєте виглядати елегантно та носити актуальні речі? Тоді вам точно Abercrombie & Fitch. Американська торгова марка – це уособлення всього того, що називають простотою, зручністю та практичністю. Цільова аудиторія бренду - люди енергійні, які віддають перевагу простоті крою в одязі, цінують хорошу якість речей і стежать за модою. Для таких чоловіків та жінок майстри торгової марки приготували одяг та взуття, у тому числі спортивне, вироби з джинсу, аксесуари, парфумерію. Не обійшли своєю увагою вони також сегмент продукції для дітей: юним шанувальникам бренду приготовлено модний одяг, спідню білизну, купальні приналежності, стильні аксесуари.

Парфумерна лінія запущена виробником у 90-х роках XX століття, і сьогодні його портфоліо складається з близько півсотні розкішних видань.

Дівчині яскравої, амбітної та непередбачуваної, яка сміливо йде на ризиковані кроки та обожнює авантюри, інтернет-магазин Lagrande пропонує купити 8 F leur de R ouge . Парфум сімейства «шипрові квіткові», що вийшов у 2015 році, став одним із трьох продуктів, які в цей період поповнили колекцію ароматів під лаконічною назвою «8». Згадка про «червону квітку», що звучить у імені парфумованої води, відсилає нас до образу жінки блискучою і таємничою, яка вміє приковувати увагу і хвилюючою своєю чуттєвістю. Ця особистість може здатися різкою у спілкуванні, демонструвати зухвалість і натиск - і, водночас, проявляти себе особливою жіночною, не позбавленою почуття стилю, що воліє оточувати себе модними та актуальними речами.

8 F leur de R ouge – це магія, зіткана парфумерами торгової марки лише з кількох нот. Сила цього еліксиру подарує вам рішучість, підкреслить ваш настрій днем, і з цим же ароматом ви почуватиметеся особливою на важливій зустрічі чи урочистому заході, що проводиться увечері. Парфумована вода стартує відтінками інтригуючого чорного перцю, що вносить у мелодію пікантність і зухвалість. Потім у гру вступає жасмин самбак, хвилюючі ноти якого розповідають про те незабутнє пахощі, яким славиться чудова літня ніч. Завершальним штрихом композиції є нота елегантної чорної амбри.

Придбати Abercrombie & Fitch 8 Fleur de Rouge можна в інтернет-магазині Lagrande. Окрім вишуканої оригінальної парфумерної продукції на нашій інтернет-вітрині також представлені косметичні засоби для догляду за тілом, декоративна косметика та все для модного та ефектного макіяжу.