0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Patchouli Absolu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Patchouli Absolu Парфумована вода
Немає у наявності
Tom Ford Patchouli Absolu Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Patchouli Absolu – улюблена парфума самого Тома Форда!

 

Цей деревно-пачулевий аромат складений так цілісно і гармонійно, що на перший погляд у ньому складно виділити будь-які ноти – так злагоджено вони звучать єдиним ансамблем. Tom Форд Patchouli Absolu – зразок парфумерної майстерності та для багатьох – один із бестселерів цього бренду. Його відрізняє наявність землістих, теплих пряних та бальзамічних акордів у злагодженій деревній мелодії, сольну партію в якій виконують пачулі, що надають парфуму надзвичайно красивого та ефектного східного колориту.

Він створює ідеальний осінньо-зимовий настрій своїм обволікаючим, дорогим, шикарним звучанням, приголомшливим шлейфом і неймовірною стійкістю. Прекрасне доповнення до будь-якого світського образу – як денного, так і вечірнього! Не дивно, що він став одним із постійних уподобань і самого засновника цього парфумерного будинку.

Історія аромату

 

У 2014 році культова колекція Private Blend знаменитого американського дизайнера Тома Форда поповнилася ще одним неймовірно красивим твором - парфумом, присвяченим абсолю почулі, азіатської рослини з унікальним ароматом. Його листя має багатий мускусно-земоляний запах, який є одним із символів орієнтальної парфумерії і у більшості наших сучасників асоціюється з чуттєвою розкішшю Сходу. Водночас у 60-ті роки минулого століття він перегукувався з культурою хіпі, а за часів Наполеона Бонапарта, який уперше і завіз його до Європи з Єгипту – зі славою та багатством.

Том Форд адресував цей витвір як чоловікам, так і жінкам: він не робить різниці між парфумами за гендерною приналежністю, воліючи віддати людям право самостійно визначатися у своїх перевагах ольфакторів. Втім, за відгуками шанувальників аромату, він справді однаково добрий і на сильному, і на слабкому полі.

Як завжди, фірмовий стиль строгих флаконів цього парфумерного будинку залишився незмінним: чорне скло та золота табличка зосередять вашу увагу в першу чергу на вмісті – і в той же час дозволяє дізнатися про продукцію цього бренду будь-де.

Якщо ви шукаєте вражаючий подарунок, ми можемо порекомендувати вам приєднатися до армії шанувальників цієї марки та купити Tom Ford Patchouli Absolu - в Україні це можна зробити за лічені хвилини в інтернет-магазині La Grande.

 

П'янка ніжність чи важкий темний гламур?

Відкриває композицію злагоджений дует пряного лавру та камфрово-солодкуватого розмарину.

У серцевому акорді виразно звучить домінанта парфуму – багатий і глибокий акцент почуттів, гармонійно доповнений багатогранними дерев'яними нотами нагармоти з її кедровими, коричневими та ладанними відтінками, гуаякового дерева з його квітковими рожево-фіалковими нюансами та обволікаючим.

База твору побудована на синергії дорогого шкіряного акорду з чуттєвістю амбри та мускусу, доповненою вишуканістю горіхово-ванільно-карамельних бобів тонка та шляхетністю дубового моху.

Вам, безумовно, варто купити Tom Ford Patchouli Absolu , якщо ви шукаєте щось дійсно неординарне, глибоке, що зробить свого володаря харизматичним і єдиним у своєму роді.