0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Туалетна вода
1 441 грн
1 736 грн
Акція
-17%
Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 75 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Набір (туалетна вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл + керамічний дифузор)
Немає у наявності

Mon Guerlain Bloom of Rose: ніжне дихання романтики



Культовий бренд Герлен не втомлюється приємно дивувати своїх шанувальників повітряними ароматами, які занурюють в атмосферу ніжності, кохання та французького шарму. Звучання квіткових та цитрусових акордів народжує весняний настрій, пожвавлює романтичні мрії. З цією місією успішно справляється фланкер Mon Guerlain Bloom of Rose. Його мелодія дихає кокетством, свіжістю, чуттєвістю, нагадуючи про теплі сонячні дні, коли прокидається природа і розпускаються квіти. На душі стає легко, хочеться веселитися, кружляти у легкому танці, насолоджуватися звичайними життєвими радощами.

«Цвітіння троянди» зачаровує мрійливих дівчат, приносить задоволення вишуканим жіночним натурам, не залишає байдужими й впевнених і волелюбних леді. Парфум гармонізує думки, допомагає розслабитися, позбавитися напруги, відчути себе граційною, ліричною, пристрасною жінкою. Помірно солодкий, свіжий, ненав'язливий, він відмінно підходить для окраси повсякденності: не відволікає від роботи, не приїдається, не заважає людям, що вас оточують. Його володарки почуваються комфортно, приваблюють природними манерами та природною чарівністю.

 

Історія аромату



Перша серія жіночої колекції «Мій Герлен» з'явилася у 2017 році та швидко завоювала популярність своїм оригінальним змістом, складеним із східних деревних мотивів. Захопленості композицією сприяла майстерна рекламна компанія, в якій знімалася Анджеліна Джолі. Актриса, що зіграла сміливу, ексцентричну Лару Крофт, і постала в образі чарівної чуттєвої красуні.

Кожна композиція лінійки відбиває мінливий, багатогранний характер нашої сучасниці, розкриває нові секрети жіночності. Змінюються лише інгредієнти, їх кількість та настрій мелодії, але незмінно в палітрі зберігаються бергамот, ваніль, лаванда, неролі, а також легендарний флакон-чотирьохлистник, прикрашений витонченою стрічкою. Купити Mon Guerlain Bloom of Rose — туалетну воду 2019 року видання — варто тим дівчатам, які не бояться здатися тендітними, вразливими, легкими і трохи пустотливими.

 

Квітковий гімн жіночності



Ароматний твір, який закликає жінку залишатися собою і не втрачати індивідуальності, написав Thierry Wasser у співдружності з Delphine Jelk. Початок парфуму яскравий, іскристий, насичений цитрусовими переливами лимона, мандарина, апельсина, оточених прохолодною хмаркою чарівної лаванди. Їх змінюють вишукані пасажі бархатистої, злегка пряної болгарської троянди та ніжного, витонченого жасмину самбак. Трав'янисті, квіткові, гіркі півтони неролі наповнюють серце спокоєм, надають звучанню шляхетності та сталості. У фіналі виступає грайлива таїтянська ваніль, сплітаючись з дерев'яними, вершковими нотками сандала, і невимушено обволікаючи привабливим солодким шлейфом.

Придбати Bloom of Rose та інші видання Guerlain ви можете на сайті інтернет-магазину Lagrande .