0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Live Irresistible Rosy Crush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Live Irresistible Rosy Crush Парфумована вода
Немає у наявності
Givenchy Live Irresistible Rosy Crush Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Givenchy Live Irresistible Rosy Crush Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 15 мл)
Немає у наявності

Givenchy Live Irresistible Rosy Crush – свіжість і енергія

 



Givenchy Live Irresistible Rosy Crush – аромат весни та кохання. Квітковий шипровий парфум приваблює своїм романтичним звучанням, захоплюючи за собою інтригуючими акцентами. Композиція підкреслить чарівну красу жінки, її вишуканий образ, наповнений життєрадісністю та легкою таємничістю. Як навесні прокидається природа, так і відповідний аромат розкриває ті риси, які прагнуть чуттєвого тепла. З таким парфумом ви почуватиметеся чудовою як на ділових зустрічах, так і на романтичних побаченнях чи урочистих заходах.



Історія аромату

 

Givenchy випускає парфуми з 1957 року. Парфумери не втомлюються вигадувати щось нове, удосконалювати аромати і надавати їм принадну різноманітність. Сьогодні лінійка творів бренду налічує понад 200 композицій, серед яких кожен знайде ідеальний варіант.

Givenchy Live Irresistible Rosy Crush було випущено у 2019 році. Dominique Ropion і Fanny Bal, автори парфуму, зробили ставку на багатство поєднань парфумерних нот, що інтригують об'ємним звучанням, в якому перегукуються різні нюанси. Квіти і ягоди, прянощі та цитруси, деревні та мускусні відтінки переплітаються в чарівній феєрії.

У парфуму є свій колір – рожевий. Не тільки упаковка виконана в цьому відтінку, а й рекламний ролик всіляко робить на ньому акцент. І навіть нотки парфуму – троянда, півонія, рожевий перець – асоціюються саме з цим відтінком. Як вважають автори, рожевий колір – символ жіночності, чистоти та безтурботності. Це відтінок молодості та пригод, грайливості та романтики, - у ньому зібрано все, що й хотіли втілити в ароматі парфумери.



Givenchy Live Irresistible Rosy Crush – легкість і витонченість

 

Композиція починається з цитрусових ноток, що бадьорять, переливаються прохолодними акцентами бергамота, терпкими аспектами лимона і солодкими тонами апельсина. Рожевий перець огортає м'якими прянощами, надаючи парфуму грайливого відтінку. Ягоди годжі мають неймовірно приємний аромат, в якому вгадуються фруктові акорди і пахощі свіжоскошеної трави. Середні ноти розкриваються чарівним букетом, граючи вишуканістю троянди та витонченістю півонії. База парфуму огортає димно-смолистим ароматом пачулі, що поєднує в собі терпкі та гіркі тони. Ваніль паморочить голову неймовірною насолодою, відтіненою легкою гіркуватістю. Анімалістичні акценти мускусу та амброксану обіймають чуттєвим теплом та привертають увагу протилежної статі.

Якщо ви хочете стати володаркою романтичного аромату, радимо купити Givenchy Live Irresistible Rosy Crush в інтернет-магазині La Grande, де він представлений у концентрації парфумованої води.