0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія 27 87 Perfumes Wanderlust

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

27 87 Perfumes Wanderlust Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності
27 87 Perfumes Wanderlust Парфумована вода
Немає у наявності

27 87 Perfumes Wanderlust: пристрасть до мандрівок.

 

Wanderlust – це не просто парфум, це цілий всесвіт. Вона ваша і лише ваша! Складається вона з безтурботного вітру мандрівок, хвилюючого духу свободи і далеких горизонтів, які обов'язково слід відкрити. Дивовижний парфумерний твір, яким порадував усіх любителів неординарної парфумерії молодий та прогресивний бренд 27 87 Perfumes, декларує непереборну потяг до мандрівок та справжнє бажання до зміни місць.

Незвичайний аромат був презентований у 2016 році. Він, поряд із ще двома парфумерними творами #Hashtag та Elixir de Bombe, став стартовим для іспанського креативного бренду. І треба сказати, що цей старт виявився дуже успішним та неймовірно яскравим. А як, власне, можливо інакше, якщо кожна робота команди – це нетривіальний, екстраординарний, інноваційний концепт. Це не просто парфум, а захоплююча історія, розказана за допомогою химерно зібраних докупи нот, тонів і відтінків.

Аромат піску та щастя!

Представлений парфум за своїм складом є класичним фужером. Але коли ви берете до рук флакон, відкриваєте кришку і робите перший вдих, то найменше думаєте про ольфакторну приналежність аромату - просто насолоджуєтеся його звучанням! Треба сказати, що Wanderlust – справжній інструмент телепортації. З ним негайно опиняєшся на березі безкрайнього океану, де легкий, освіжаючий бриз ніжно пестить шкіру, грайливі хвилі делікатно пестять ступні, гарячий, зігрітий південним сонцем пісок медитативно струмує крізь пальці.

Над підбором палітри своєрідного та неперевершеного аромату працювала талановитий та досвідчений художник ольфакторних шедеврів Шьямала Мезондьє (Shyamala Maisondieu). Початкові ноти композиції обрушуються шаленою свіжістю морських нот і чарівною м'ятною прохолодою. Відчуття проникливої близькості океану посилюється рахунок дивовижної квіткової солодощі, прянощі анісу та перцевих, солодкувато-земляних нюансів фенхелю – вони обіграні в серці аромату. Але апогеєм звучання є нота піску – вона не схожа ні на що: гаряча, запорошена, приголомшлива! Вона справді занурює у зовсім особливий світ.

Придбати 27 87 Perfumes Wanderlust в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Переміщаючись нашими віртуальними вітринами, ви неодмінно звернете на нього увагу, тому що його візуальна концепція – це свіжий ковток, чистий лист, чудова краса мінімалізму. Аромат постає перед нами у лаконічному, відкритому білому кольорі. У оформленні флакона немає нічого зайвого, що дозволяє не відволікатися від головного – його внутрішнього вмісту, але водночас виглядає він надзвичайно стильно. Дуже ефектний декор для актуального мінімалістського інтер'єру!

Парфумерний вояж у літо...

Привабливе, атмосферне творіння прогресивної марки, яка перебуває у пошуках неординарних парфумерних рішень, створювалося з думками про подорожі та хвилюючі відкриття. У ньому живе море, сонце, вітер свободи та безтурботний відпочинок. Парфум, що охолоджує і занурює в безмежну свіжість, - ідеальний вибір для літньої спеки. Ну а в холодну пору року – це чудовий антидепресант, чудовий спогад про щасливі миті літа.