0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми 27 87 Perfumes #hashtag

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

27 87 Perfumes #Hashtag Парфумована вода
175 грн
27 87 Perfumes #Hashtag Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

27 87 Perfumes #Hashtag: новий погляд на парфумерію!

Гімн соціальним мережам? Ода спогадам, що хвилює душу? Відображення актуальних трендів сучасності? Мабуть, все одразу! Молодий, прогресивний і до певної міри експериментальний іспанський бренд 27 87 Perfumes відкриває особливий сорт задоволення, дарує вам і тільки вам персональний всесвіт під назвою #Hashtag .

 

Чому новий аромат отримав таку незвичайну назву? Та й сам він нетривіальний, несхожий ні на що, яскравий і приголомшливий! За допомогою такого неординарного, виразного імені, що запам'ятовується, креативні творці продемонстрували характер парфуму і відобразили в ньому дух часу. Все-таки сьогодні невинне захоплення соцмережами переросло на щось більше, стало глобальною та невід'ємною частиною нашого життя. Зізнайтеся, адже ви теж починаєте свій ранок з перегляду стрічки?

Щодо назви самого бренду, то воно теж досить цікаве та інформативне. Цифри в ньому є датою народження засновника марки Ромі Ковалевські - і водночас своєрідним кодом, що окреслює певне коло людей.

 

Все не те, що здається!

Очевидно, що #Hashtag не може мати пересічну парфумерну композицію - і це дійсно так. Над його ольфакторною палітрою працювала талановитий майстер ароматних шедеврів Даніела-Рош Андрієр (Daniela Roche-Andrier) – вона створила історію складну та незвичайну. На перший погляд, аромат розвивається за законами жанру. Але… ось він постає перед нами в найнесподіванішому ракурсі, відкриваючи нові і нові грані. Його сила – у динаміці. Парфум грає, змінюється, то швидко, то плавно перетікає з одного стану в інший. І, здається, що класичний фужер свіжий і прозорий, прохолодний і чистий - але все ж таки його неможливо розгадати до кінця. Залишається тільки насолоджуватися красою та досконалістю звучання!

 

Чистий аркуш…

 

Тонка суть концептуального парфуму бездоганно відтворена у його візуальному оформленні. Білий флакон – чисте полотно, яке натхненно заповнюється спогадами, що гріють душу. Мінімалістський дизайн - максимально лаконічна форма і колір, що є відправною точкою - запрошення зосередитися виключно на внутрішньому вмісті, але при цьому виглядає таке оформлення надзвичайно ефектно і стильно. Місце дивовижного флакона – у сучасному інтер'єрі. Більш атмосферного та трендового декору просто не знайти!

 

Для кожного з нас

Придбати 27 87 Perfumes #Hashtag в Україні можна в інтернет-магазині LaGrande. Кому адресований такий небанальний і своєрідний парфум? Насправді, незважаючи на складність композиції та концептуальність ідеї, аромат універсальний. Він – для всіх і кожного! По-перше, творці рекомендують його і сильній, і прекрасній половині людства. По-друге, вони робили його з думками про покоління, за яким закріпилася репутація «втраченого» (2787 – це свого роду код, звернення до посвячених). Але творіння бренду-реформатора - навіть про спогади, а вони, як відомо, є абсолютно у кожного з нас! Вони супроводжують нас протягом усього життя, надихають, пробуджують потаємні почуття і зрештою визначають, хто ми є насправді. Відкрийте ж у собі себе!