0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bdk Parfums Bouquet de Hongrie

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

BDK Parfums Bouquet De Hongrie Парфумована вода
247 грн
BDK Parfums Bouquet De Hongrie Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

BDK Parfums Bouquet De Hongrie - символ яскравого літа !

 

Новий бренд французької парфумерії BDK Parfums дарує нам достаток фруктів та квітів, наповнених аурою сонця, зелені та літнього настрою – Bouquet De Hongrie . Акорди солодощі, мускусу, теплого дерева і чарівних троянд створюють настрій одночасно піднесений і чуттєвий, незвичайно жіночний і романтичний.

Назва парфумерної композиції перекладається як "Угорський букет" - і справді приваблива краса квітів і фруктів своїм темпераментом нагадує сади цієї барвистої та експресивної країни.

Аромат стане вашим вишуканим супутником весняними та літніми днями, захопивши своєю стійкістю та дивовижним, довгим шлейфом, який залишить чудові спогади, навіть коли вас не буде поряд. Якщо у вас поки що немає парфумно-візитної картки – це чудовий претендент на роль "другого я".

Він найбільше підходить молодим сучасним дівчатам - а також усім, хто почувається саме так: юною, окриленою, сповненою сил і позитивних емоцій.

Історія аромату

 

Творець бренду, назва якого звучить як загадкова абревіатура, також молода. Його звуть Девід Бенедек, і хоча йому всього трохи більше 30 років, звання талановитого парфумера та креативного бізнесмена він заслужив по праву: у 29 він створив свій власний парфумерний будинок, продукція якого продається нині в найпрестижніших європейських бутіках, де можна знайти ексклюзивні парфуми вибраних поціновувачів.

В Україні купити BDK Parfums Bouquet De Hongrie ви можете в інтернет-магазині La Grande - на його віртуальних вітринах або в київському шоу-румі на вас чекає лише справжня продукція цього молодого та перспективного нішевого бренду.

Ви дізнаєтесь ці флакони на поличках дуже легко: скляні фіали прикрашені кришками, форма яких копіює склепіння Гран-Пале - палацу, який став у Парижі місцем проведення виставок та модних показів.

Композицію розробляв сам Девід Бенедек: він вклав у неї весь талант, аби гідно презентувати свій бренд у 2016 році. Вміст флакончика пофарбований у ніжний рожевий – саме цей відтінок подарували парфуми троянди та полуниці – домінанти композиції.

 

BDK Parfums Bouquet De Hongrie – щедрий та барвистий аромат!

Твір відкривається нам найсмачнішим соковитим дуетом стиглих ароматних груш та запашних ягід полуниці – немов саме літо проникло у ваш флакончик. Вишуканості цього гурманського фруктового акорду додає зелений терпкий акцент листя чорної смородини.

"Серце" парфумованої води повно романтики: ніжний і чуттєвий дует троянд і жасмину самбак кружляє голову, а синтетичний інгредієнт Lorenox надає аромату відмінну стійкість, об'ємність звучання та насиченість, за рахунок чого парфум набуває щільності та харизми. Він здатний буквально обволікати вас своєю виразною аурою – деревно-мускусною, терпко-смолистою, яка гармонійно перегукується з базовими нотами: чуттєвими тонами мускусу та амбри та благородною сухою деревиною білого кедра.

Вам, безумовно, варто купити BDK Parfums Bouquet De Hongrie в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте звучання незвичайне та емоційне - до вподоби своєму характеру!