0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми 12 Parfumeurs Francais Secret de L'Amour

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

12 Parfumeurs Francais Secret de l'Amour Парфумована вода
Немає у наявності
12 Parfumeurs Francais Secret de l'Amour Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

12 Parfumeurs Francais Secret de l'Amour – головний секрет кохання

12 Parfumeurs Francais розкрили секрет істинної жіночності, відкрили формулу кохання і химерно змішали все це в одному ніжно-рожевому флаконі Secret de l' Amour . _ У цьому східному квітковому ароматі переливаються відтінки цитрусів і білих квітів, бальзамічних смол і амбри, троянд і пачулі - це просто феєрія чуттєвості, що повністю виправдовує свою назву: справжній афродизіак, еліксир кохання, здатний закружляти не одну голову і залишити самі сприйнятті багатьох.

Такий парфум стане ідеальним доповненням до образу, створеного вами для важливого побачення, від якого ви так багато чого чекаєте. Буде він чудовий і на світському заході - прийомі або вечірці, на виставці або в театрі, куди ви вирушаєте під руку зі своїм чоловіком або в надії зустріти свою мрію ... Скрізь, де ви захочете блищати і яскраво заявити про себе як про жінку красиву, бажаної, виключно привабливої – використовуйте «Секрет любові» і відкривайте його щоразу з новими враженнями!

Історія аромату

 

Виконаний символізм бренд « 12 Parfumeurs Francais » - неординарне явище у ольфакторному світі. 12 креативних майстрів поєднали зусилля для створення сучасних ароматів у класичному французькому стилі. Їхня творчість не скута рамками умовностей та стандартів традиційних парфумерних та модних будинків, вони можуть дозволити собі вільний політ фантазії. Якщо до нього приєднуються високий професіоналізм та відмінний смак – результати не можуть викликати захоплення!

Перша колекція Wooden Caskets, до якої увійшов і «Секрет кохання», вийшла в особливу дату – 12.12.2012 року, і ароматів до неї увійшло також 12. Творцями композиції стали парфуми Alain Allione та Delphine Thierry.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: дорогоцінні фіали вміщені в скриньки, вистелені атласом – це так вишукано та розкішно!

Придбати 12 Parfumeurs Francais Secret de l'Amour в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

" Secret de l' Amour" - ви готові його пізнати?

Цитрусовий сплеск емоцій відкриває цю чуттєву мелодію, надаючи настрою яскравості, а звучанню – свіжості. Бергамот, танжерин та лимон в одному коктейлі – це шляхетність та вітальна сила, енергія та тонус на весь вечір! Вони дарують імпульс, щоб танцювати до ранку, не втомлюючись від загальної уваги та захоплення.

Однак продовження цієї ароматної симфонії підказує нам, що можна провести час до світанку набагато романтичніше: пристрасний дует жасмину і троянди оповідає про силу почуттів істинного кохання, а яскравий акцент пачулі посилює сексуальну привабливість своєї власниці.

База парфуму ще більше посилює цей магнетизм, адже там розлитий мускус, що обволікає вашу шкіру, наче шовком. Солодощі фіналу додасть бензоїн, тепла – сонячна амбра, а аристократизму – деревний тандем вершкового сандалу та смолистого білого кедра.

Якщо вам потрібен класично жіночний, стійкий, з шикарним оксамитовим шлейфом вечірній аромат, купити Parfumeurs Francais Secret de l' Amour буде чудовим рішенням. Осінньо-зимовий світський сезон у його обіймах залишить вам незабутні враження!