0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія 12 Parfumeurs Francais Ma Reine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

12 Parfumeurs Francais Ma Reine Парфумована вода
Немає у наявності
12 Parfumeurs Francais Ma Reine Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

12 Parfumeurs Fran з ais Ma Reine – аромат із королівською гідністю

12 Parfumeurs Fran з ais дарують кращим представницям прекрасної статі дивовижний парфум Ma Reine - Аромат, почувши який, так і хочеться припасти до ніг красуні і захоплено прошепотіти: "О, моя королева!"

Він викликає щире захоплення своїм незрівнянним орієнтально-квітковим характером, де чуються бальзамічні, амброві, димні та солодкі акорди – обволікаючий чаклунській фіміам, якого гідні тільки ви!

Цей парфум має душу, споріднену осені: багатий, щедрий, глибокий, проникливий, він захоплює вас цілком, даруючи воістину чуттєву насолоду. Чудова стійкість, дивовижний шлейф, інтрига, різноманіття відтінків, своєрідність звучання - у нього дійсно безліч переваг, які ви напевно зумієте оцінити, адже якщо ви звернули увагу на такий досконалий парфум, це говорить про ваш прекрасний ольфакторний смак.

Такий вибір – для незмінних моментів і вечірніх виходів світської жінки, яка почувається королевою, де б не з'явилася, і поводиться відповідно: з царственною грацією, величною поставою та бездоганними манерами особи з вищого суспільства, якій влада над іншими не в тягар – це її стихія!

Історія аромату

 

Незвичайний бренд «12 французьких парфумерів» у буквальному значенні – сузір'я талантів, які об'єдналися заради того, щоб будь-який поціновувач селективної парфумерії міг увійти до кола обраних та поринути у світ ароматів для тих, хто справді вміє прикрашати та перетворювати своє життя.

Крапля цього парфуму - і ви опиняєтеся в зовсім іншому просторі: це той самий вимір, в якому мешкають особи королівської крові: легендарна Марія Стюарт, прекрасна Анна Австрійська або велична королева Вікторія.

Парфуми було презентовано у символічну дату 12 грудня 2012 року, увійшовши до першої колекції бренду, обрамленої у дорогоцінні скриньки - Wooden Caskets Collection; над ним чаклували талановиті та креативні майстри Alain Allione та Delphine Thierry.

Придбати 12 Parfumeurs Fran?ais Ma Reine в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande - саме тут ви можете ознайомитися з усією колекцією он-лайн або особисто «продегустувати» цю розкіш у нашому шоу-румі.

 

12 Parfumeurs Fran? ais Ma Reine – царське перетворення

Композиція звучить трохи у стилі ретро, і це лише додає їй чарівності. Вона вступає цитрусовим дуетом танжерину і бергамота, які з'єдналися в солодко-терпкий тандем - освіжаючий і дозволяє триматися в тонусі. Але зовсім не вони правлять бал у цій виставі: у верхніх нотах набагато звучнішою сприймається солодко-м'ятна, трав'яно-зелена герань, а коли вступають ноти серця, починається найцікавіше: тут панує смолистий аромат олібануму – бальзамічний, з тонкою лимонною ноткою, і з ним чудово гармонує стигла і запашна осіння слива - з її медовою м'якоттю та приємною терпкістю шкірки. Красивий і ніжний квітковий дует трохи чутний, але надзвичайно гармонізує звучання – це змішалися цитрусово-зелені нотки неролі та свіжа бархатиста чуттєвість троянд.

Базовий акорд ефектно завершує композицію, вступаючи запаморочливим акцентом ладану, пряною насолодою тонких бобів, багатогранним екзотичним ароматом квітів лабдануму, пряним східним штрихом пачулі і яскравим, сонячно-теплим, принадним акцентом амбри.