0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми 12 Parfumeurs Francais Le Charmeur

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

12 Parfumeurs Francais Le Charmeur Парфумована вода
Немає у наявності
12 Parfumeurs Francais Le Charmeur Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

12 Parfumeurs Fran?ais Le Charmeur - Справжня чарівність Франції!

12 Parfumeurs Fran з ais представляють Le Charmeur - Аромат-спокуса, перед яким так важко встояти! Французам добре відомі секрети спокушання навіть найсерйозніших і чеснотних жінок. І перед вами – один із них: чарівний чоловічий аромат в орієнтальному стилі, наповнений шармом деревних, цитрусових та пряних нот з м'якими переливами теплих та свіжих відтінків.

Парфум виділить вас на тлі інших чоловіків своїм унікальним звучанням – цілком очевидно, що це – ексклюзивний витвір талановитого майстра. Вибравши такий аромат, ви підкреслюєте свій смак і позиціонуєте себе людиною успішною, справжнім поціновувачем усіх земних благ.

Хороша стійкість, гарний виразний шлейф і безперечна чарівність дозволить цьому парфуму стати для вас найкращим супутником в особливі моменти: на побаченнях і світських раутах, на вечірках і в хвилини відпочинку, коли ваша натура справжнього гедоніста вимагає неспішного споглядання краси цього світу та насолоди нею. мірою.

Історія аромату

 

Парфум був представлений у 2012 році в першій колекції бренду «12 французьких парфумерів», створеного знаменитими майстрами сучасності, які об'єдналися заради творчості без меж та умовностей, які накладають будинки моди, на замовлення яких зазвичай створюють свої шедеври головні «носи» ольфакторного світу.

Тепер мірилом успіху є лише талант – і ми можемо сповна оцінити переваги такої концепції, насолоджуючись як дебютною Wooden Caskets Collection, так і всіма наступними брендами щорічно.

Le Charmeur був створений тандемом Alain Allione та Delphine Thierry та став яскравим представником елітарної продукції. Він бездоганний у всьому: підбір найкращих інгредієнтів, гармонія звучання, вишуканість дорогоцінної коробки, в якій фіал лежить на атласі шоколадного відтінку – все це підкреслює той факт, що відтепер ви – володар справжнього скарбу!

Придбати 12 Parfumeurs Fran?ais Le Charmeur в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас усю галерею парфумів Wooden Caskets, а наші консультанти допоможуть вам зробити гідний вибір.

 

12 Parfumeurs Fran? ais Le Charmeur – шарм справжнього джентльмена

Композиція звучить воістину чарівно, вступаючи аристократичним цитрусовим акордом: благородний терпкий бергамот, соковитий тонізуючий лимон та солодкий, сонячний танжерин доповнені тонким ароматом анісу.

У «серці» композиції тема цитрусових отримує вишукане продовження у вигляді пахощів неролі з його зеленими та квітковими мотивами, посиленого яскравою нотою апельсина. Незвичайне пряне звучання привносить трохи смолистий теплий кардамон, а солодко-м'ятний, травний аромат герані надає композиції особливої чарівності.

Базовий акорд формує неймовірний шлейф, в якому чуттєвий пряний аромат пачулі, що дарує східний колорит, чудово поєднується з деревним акордом білого кедра, вершкового сандала і відтінками диму, що переливається, і чорного шоколаду запахом ветивера.

Якщо вам необхідний п'янкий парфум, який миттєво викличе до вас прихильність та інтерес, варто купити 12 Parfumeurs Fran?ais Le Charmeur – він виправдає всі ваші очікування!