0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми 12 Parfumeurs Francais Le Charme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

12 Parfumeurs Francais Le Charme Парфумована вода
Немає у наявності
12 Parfumeurs Francais Le Charme Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

12 Parfumeurs Fran?ais Le Charme – справжня чарівність Франції!

Що таке шарм справжньої парижанки? Це щось невловиме, ефемерне, і водночас настільки виразне, що неможливо помилитися: так може пахнути тільки винятково харизматична жінка – з тих, яким обертаються слідом із неповторним захопленням, адже в їхньому тяжінні немає ні грама вульгарності, зате нескінченно багато стилю та м'якої жіночності.

Саме такий дар дванадцяти французьких парфумерів – аромат 12 Parfumeurs Fran?ais Le Charme кружляє голови і змушує частіше битися серця, адже це квітковий дерев'яно-мускусний твір - воістину досконалість! Акорди ванілі та пудри, дерева та троянд стали його прикрасами, склавшись у дивовижну світлу мелодію, яка стане ідеальним доповненням вашого образу навесні та влітку. Дзвінкі цитруси, свіжість квітів і оксамитові нотки дозволяють твору звучати просто чудово на святах та світських заходах, на побаченнях та в години, які ви присвячуєте особисто собі, насолоджуючись і насолоджуючись красою життя.

Історія аромату

 

Колекція Wooden Caskets була представлена публіці у грудні 2012 року. Число 12 має містичний сенс для цього унікального бренду: його народженням вважається 12.12.12, його творцями вважаються 12 найкращих парфумерів сучасності. Ці майстри набули справжнього простору для креативу, об'єднавши зусилля у вільному від умовностей творчому просторі, і тепер щорічно радують світ новою колекцією справжніх витворів мистецтва.

Представлена однією з перших композицій, Le Charme була створена парфумерами Alain Allione і Delphine Thierry. Вона справді шикарна – від витонченого бездоганного звучання до дорогої упаковки, що підкреслює ексклюзивність продукту: у коробочці з цінної деревини лежить на атласі бірюзовий флакон, який стане справжньою окрасою вашої особистої колекції ароматів, якщо ви ухвалите рішення купити 12 Parfumeur . В нашому інтернет-магазині La Grande ви знайдете одне з небагатьох в Україні місць, де можна придбати продукцію даного нішевого бренду, будучи впевненими в її справжності та найвищій якості.

 

12 Parfumeurs Fran?ais Le Charme – шарм справжньої жіночності

Найяскравіший і найзвучніший у цьому творі цитрусовий акорд: він переливається всіма можливими відтінками, немов крапля на літньому сонці. Тут і гіркувата зелень петітгрейна з його квітковими відтінками, і запашний акцент квітучих апельсинових дерев - п'янкий і надзвичайно виразний, і благородна терпкість бергамота - все це залишає на шкірі і у волоссі неймовірно освіжаючий, тонізуючий штрих.

У верхніх нотах цитруси доповнені романтичним оксамитом троянд, а в серці петітгрейн прикрашений солодким пахощами геліотропа.

У основі парфумованої води гармонійну чарівну пару складають ваніль і сандалове дерево. Вишукана гіркуватість кращого сорту ванілі доповнена вершковим акордом сандалового дерева - цей дует надає шлейфу парфуму просто неймовірну чарівність, посилену непереборним природним тяжінням мускусу та амбри.

Якщо ви хочете придбати цей аромат для обраних, це неповторний селективний твір, який багаторазово посилить вашу жіночність, рекомендуємо вам купити 12 Parfumeurs Fran?ais Le Charme – це дійсно особлива композиція, яка запам'ятається вам назавжди як дотик до чогось унікального.