0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми 12 Parfumeurs Francais La Destinee

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

12 Parfumeurs Francais La Destinee Парфумована вода
Немає у наявності
12 Parfumeurs Francais La Destinee Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності
12 Parfumeurs Francais La Destinee Духи (тестер)
Немає у наявності

12 Parfumeurs Fran?ais La Destinee – це доля !

Запаморочливо прекрасний квітковий дерев'яно-мускусний аромат із символічною назвою «Доля» ( La Destinee ) - безцінний дар людству від сузір'я французьких парфумерів та їх дітища – бренду 12 Parfumeurs Fran ? ais .

Аромат має надзвичайно сильну енергетику, він наповнює простір навколо своїми весняними жіночними вібраціями, що символізують зміни в житті, і переливається акордами пудри, білих квітів, цитрусів, теплого дерева та пачулі. Вся мелодія звучить чуттєво та проникливо, її неможливо забути, почувши хоча б одного разу.

Такий аромат буде чудовим доповненням вашого образу весняним днем, куди б ви не подалися. Він принесе вам доленосні зустрічі і зверне Провидіння до вас обличчям, подарувавши удачу і той особливий шарм, який властивий жінкам винятковим, що залишають слід у житті будь-кого, з ким перетнеться її життєвий шлях.

Історія аромату

 

Новий бренд «12 французьких парфумерів» з'явився у сакральну дату – 12.12.2012 дванадцять видатних парфумерних майстрів усього світу об'єдналися у єдиний творчий простір для створення сучасних шедеврів парфумерії у класичному французькому стилі.

Першою колекцією стала Wooden Caskets, що включає 12 творів. Містична «Доля», що у неї ввійшла, була створена парфумерами Alain Allione і Delphine Thierry. "Ваша доля тільки у ваших руках" - ця фраза стала девізом чудового парфуму.

Ексклюзивний фірмовий стиль флаконів демонструє нам приналежність до елітарного клубу обраних – і це справді так, з огляду на те, що всі парфуми виходять лімітованим тиражем. Багата коробка з дорогого дерева вистелена всередині білим атласом, на якому лежить дорогоцінний фіал. Ви станете його щасливою володаркою, якщо ухвалите рішення купити 12 Parfumeurs Fran? ais La Destinee в інтернет-магазині La Grande, де ви можете не сумніватися в якості та оригінальності продукції.

 

12 Parfumeurs Fran? ais La Destinee – фатальний аромат: ви більше не будете тим самим!

Сольну партію у композиції веде соковитий, оптимістичний, солодкий танжерин – ароматний сорт мандаринів Середземноморського узбережжя. Він красиво доповнений романтичною пахощами жасмину та пудровим благородним оксамитом фіалок.

У «серці» парфумованої води чуттєва тема жасмину піднімається знову: тепер його північний аромат доповнений аристократизмом білого кедра і пряним орієнтальним акцентом пачулі.

База твору сповнена незвичайною чарівністю дорогих пудрових нот. Цей шикарний фінал посилений привабливою силою мускусу та теплої бурштинової амбри.

Якщо ви хочете відкрити секрет удачі та придбати аромат-талісман, який зробить саму Долю вашою союзницею, купити 12 Parfumeurs Fran? ais La Destinee буде чудовою ідеєю – вона виправдає всі ваші надії та дозволить втілитись мріям!