0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Vilhelm Parfumerie Black Citrus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Vilhelm Parfumerie Black Citrus Парфумована вода
Немає у наявності
Vilhelm Parfumerie Black Citrus Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Vilhelm Parfumerie Black Citrus Набір (парфумована вода 3 флакони по 10 мл)
Немає у наявності

Vilhelm Parfumerie Black Citrus: повне єднання із природою!

Довгоочікуваний теплий дощ обдаровує живлющою вологою міські дерева і квіти, великі краплі пружно стукають у вікна будинків, зливаються в струмки, змиваючи пил з втомлених від спеки вулиць, течуть стежками в парках і тротуарах... Люди ховаються в будинках, магазинах вітрин, і лише деякі вирішуються вийти під зливу, щоб стати ближче до всесильної природи, скористатися шансом і очистити свої душі від турбот, тривог та сумнівів.

Саме для таких безкомпромісних, енергійних, сміливих чоловіків та жінок створено чистий, освіжаючий аромат Black Citrus . Він, як дощ, змиває сліди сумнівів і нерозуміння, забирає вдалину втому, розчарування і невпевненість, утихомирює почуття, дарує радість і бадьорість.

Парфуми призначені для носіння в теплу пору року, особливо красиво букет розкривається після заходу сонця, ідеально вписується в ділову, творчу та святкову атмосферу.

 

Історія аромату

На ринок нішевої парфумерії засновник та креативний директор будинку Vilhelm Parfumerie Ян Вільгельм Альгрем прийшов у 2015 році, представивши дев'ять композицій, які викликають ланцюжок асоціацій, переносять у минуле, пробуджують спогади, роблять життєві враження яскравішими та запам'ятовують.

Серед дебютних видань, прихильно зустрінутих публікою, була серія Black Citrus. Створив її Жером Епінет, випускник Граського інституту парфумерії, магістр біохімії, людина, яка головною цінністю вважає свободу творчості. Основою для створення цієї деревної ароматичної композиції в стилі унісекс стала ідея про теплу літню зливу, яка очищає вулиці від смогу та приносить у місто свіжість.

За задумом авторів ароматного твору, він здатний зробити своїх героїв сміливішими і наполегливішими, позбавити забобонів і невпевненості, утихомирити почуття, заповнити втрачені сили та відродити надії. Переконатись у правдивості цього твердження нескладно – достатньо купити Vilhelm Parfumerie Black Citrus. Зробити це можна в інтернет-магазині Lagrande.

Парфумована вода поставляється у традиційних для бренду вінтажних флаконах з кришками теплого жовтого кольору, що символізує мудрість, мрію, багатство, уміння чітко викладати думки.

 

Мелодія умиротворення, свіжості та чистоти

Ароматична мелодія, майстерно декорована дерев'яними нюансами, починається з прохолодних акордів променистого, гіркого калабрійського бергамота та пряних бархатистих тонів кардамону. Їхні свіжі, яскраві нюанси швидко затихають, поступаючись місцем ніжній фіалці, що супроводжується зеленим терпким листям мате. Делікатні солодкі пудрові переливи запрошують у трав'яне царство, освіжають почуття, обіцяють щастя.

В основі чути елегантні нотки хвойних пачулі та димчасті, шкіряні акценти берези. Вони сплітаються в шовковистий шлейф, який обволікає теплом, допомагає розслабитися, занурює у стан умиротворення.

Якщо хочете познайомитися із цим шедевром нішевої парфумерії, купити Vilhelm Parfumerie Black Citrus можете в інтернет-магазині Lagrande.