0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Muller Crazy Hours

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Muller Crazy Hours Парфумована вода
Немає у наявності

Franck Muller Crazy Hours : приборкати непокірний час!

Одна з найвишуканіших, найдорожчих і найпрестижніших моделей годинників у світі - Franck Muller Crazy Hours – майстерно передана у ювілейній колекції бренду, в рамках якої представлена однойменна цитрусово-деревна композиція – втілення свіжості думки та розкоші дизайну. Вартовий бренд зі світовим ім'ям надав своїм шанувальникам можливість доповнити образ шикарним ароматом, щоб підкреслити статус та смак своїх власників. І якщо щасливого годинника не спостерігають, то прекрасні божевільні підкорюють час, встановлюють свої правила та винаходять нові закони світобудови – ось про що розповідають ця ольфакторна історія та цей чудовий аксесуар.

Доповнити подібним ароматом свій образ зможуть і чоловіки, і жінки – твір створений у манері «унісекс» і чудово звучить у будь-яку пору року: для таких парфумів не важливий антураж, вони самі створюють обставини та контекст, у яких сприймаються їхні власники. Подібний предмет розкоші говорить сам за себе: ви успішні, ви серед перших, ви приборкали навіть час!

Історія аромату

 

Бренд, ім'я якого нині назавжди вписано в золоті сторінки історії винаходів та технічних новинок, розпочав своє існування відносно нещодавно – 1991 року. Майже через три десятиліття на рахунку у творця тимчасового будинку Френка Мюллера та його фахівців – безліч патентів на інновації, аналогів яким немає у світі: найскладніші турбійони, найелегантніші золоті корпуси, неймовірна точність ходу та довговічність – на деякі моделі бренд дає гарантію в 999 років! І це лише неповний перелік переваг дорогоцінних аксесуарів, що випускаються даною швейцарською маркою.

До свого чвертьстолітнього ювілею годинникарі спільно з майстрами-парфумерами створили колекцію з 5 композицій, які зуміли передати дух часу та характер самого бренду. У тому числі й дорогоцінний «Божевільний годинник», випущений у золотистому, бездоганно відполірованому флаконі, аналогічному корпусу оригіналу, з кришечкою, що в деталях повторює золоту головку заводу механізму.

Купити Franck Muller Crazy Hours в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду. Тут представлені всі ювілейні флакони, кожен з яких здатний стати незабутнім на все життя шикарним подарунком значущій для вас людині - або самим собі.

 

Franck Muller Crazy Hours - керуйте долею !

Свіжий мікс з бергамоту, грейпфрута, мандарину та лимону підкорює своїм зарядом бадьорості, тонізуючим ефектом та здатністю надати сили за мить. Розмарин, базилік та мускатна шавлія привносять у звучання цитрусів пряний драйв та яскравий характер.

Серцевий акорд зовсім інший, він наповнений романтикою квітів – тут м'яко переплелися тони троянди та фіалки, лаванди та ірисового кореня, створюючи пудрово-оксамитове, гармонійне, заспокійливе марево. Втім, ця ідилія також підсвічена феєрверками, коли спалахують пряними іскорками рожевий, чорний перець та кардамон.

Фінал наповнений пряною магією пачулі та деревно-димними, з шоколадним підтоном, переливами ветівера. Їх тяжіння багаторазово посилює чуттєвий дует мускусу та амбри, а витончений прощальний штрих дарує ніжна ваніль.

Якщо ви хочете також долучитися до цієї магії – неодмінно варто купити Franck Muller Crazy Hours та особисто перевірити всі спецефекти!