0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Franck Muller Conquistador

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Muller Conquistador Парфумована вода
Немає у наявності

Franck Muller Conquistador - Витончена брутальність, оправлена в золото

 

Уособлення розкоші та зухвалості у неймовірному флаконі – точної копії корпусу безцінних годинників марки Franck Muller - стала східно-деревна композиція Conquistador , названа так у співзвуччі з однією з наймужніших і найелегантніших моделей продукції цього шикарного вартового будинку зі Швейцарії. Бальзамічні та пудрові, квіткові, деревні та пряні акорди зачаровують неймовірним шармом, якому свого часу підкорялися цілі народи – харизматичній силі першопрохідців та лідерів за своєю натурою. Якщо й існує у світі абстрактний аромат справжнього чоловіка – то це, безсумнівно, він! Втім, жінка, наділена ильним характером, також успішно здатна приручити цей аромат!

Історія аромату

 

Досконалість творів цього швейцарського бренду – виробника найдорожчих і найтехнологічніших у світі наручних годинників – проявляється у всьому: інноваційні годинникові механізми, у тому числі найскладніші турбійони, що є зразком сучасного підходу, – це головний напрямок діяльності компанії, що існує з 1991 року і за цей час репутації одного зі світових лідерів нестандартних технічних рішень – недарма засновника бренду Френка Мюллера називають «майстром ускладнень». На рахунку марки понад 20 патентів на винаходи таких креативних інновацій, про які світ раніше не чув.

У парфумерії бренд дотримується тих же цінностей та критеріїв: лише найкращі інгредієнти, дизайнери та майстри були залучені до створення ювілейної колекції, присвяченої 25-річчю фірми, що вийшла у 2017 році. Шарм, елегантність – і в той же час натиск, лідерський характер, харизматичність і непереборна привабливість – ось що втілює собою композиція «Конкістадор», яка чудово передала не лише історичний підтекст назви, а й стиль однойменного годинника – дорогий і респектабельний, матеріалізоване свідчення життєвого успіху. та відмінного смаку. Створила композицію провідний майстер-парфумер компанії CPL Aromas Беверлі Бейн (Beverley Bayne), яка раніше співпрацювала з такими іменитими нішевими брендами, як Penhaligon і Girard.

 

Franck Muller Conquistador – елегантна зухвалість у золотому флаконі

Благородна лаванда і смолисто-деревний, аристократичний аромат ялівцю практично ідеально відтворюють ауру узбережжя океану з його чагарниками, що приховують романтичні надії на перемогу та зухвалі плани на завоювання земель та цінностей.

Шикарний пудровий акцент кореня ірису, що домінує у композиції, гармонійно доповнений теплим, святковим ароматом імбирних пряників, смоли олібануму, виразних квіткових мотивів оксамитової фіалки та солодко-м'ятної герані та мускусного, орієнтального лабдануму. Фінал композиції миттєво сприяє багатим шкіряним акордом в обрамленні солодощі бензоїну, м'якої чарівності ванілі, тепла амбри, східно-пряного акценту почуттів і тяжіння мускусу.

Розкішний і дизайн флаконів: корпус відполірований, ніби золотий годинник цієї марки, і прикрашений цифрами в стилі бренду, а кришка точно повторює контури дорогоцінної головки для заводу годинникового механізму. І нехай ці парфумерні твори настільки ж коштовні, як і годинники, але й в Україні можна купити Franck Muller Conquistador: в інтернет-магазині La Grande зібрано колекцію оригінальних ароматів.